Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Zece NU-uri in cura de slabire

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

marți, 25 august 2009

Zece NU-uri in cura de slabire

Este normal sa iti doresti sa fii frumoasa, sa ai un corp de diva si sa fii si sanatoasa. De aceea o cura de slabire este oricand bine-venita, dar numai cu conditia sa fie foarte bine pusa la punct.
Iata cateva din greselile care trebuie evitate atunci cand urmezi o cura de slabire:

1. Nu te infometa. O cura nu inseamna sa nu mananci nimic toata ziua, ci sa ai grija ce, cum, cand si cat mananci. Cel mai bine este sa mananci cate putin din fiecare sa nu omiti nici una dintre mesele zilnice.

2. Nu exclude activitatea fizica. Nu-ti imagina ca daca stai toata ziua pe canapea si mananci doar un covrig pe zi vei ajunge la o silueta de vis in cateva zile. Organismul are nevoie de lipide, de glucide, de vitamine si minerale etc, etc dar si de miscare.

3. Nu neglija celelalte detalii: parul, unghiile, tenul, pielea. In timpul curei reduci cantitatile de proteine si vitamine consumate si acest lucru dauneaza. Lipsa acuta de calciu, de exemplu, duce la caderea parului si distrugerea unghiilor. Lipsa proteinelor afecteaza pielea generand un aspect imbatranit.

4. Nu te grabi sa slabesti mult si repede. Daca vrei sa pierzi din greutate si sa te mentii sanatoasa trebuie sa ai rabdare. Dupa o perioada drastica in care vei slabi brusc foarte mult, vei pune inapoi foarte repede, si chiar mai mult, pentru ca organismul tau va simti nevoia sa recupereze.

5. Nu te cantari in fiecare zi. Este clar ca o data ce incepi o cura, obiectivul tau este sa dai jos din kilogramele acumulate, dar trebuie sa fii sincera cu tine, ca acest lucru nu se va putea imtampla peste noapte.

6. Nu exagera. O cura reusita este rezultatul unei imibinari eficiente a unui regim alimentar echilibrat cu o rutina de exercitii fizice. Nu trebuie sa-ti supui organismul presiunilor de nici un fel, pentru ca risti sa-ti dereglezi metabolismul si sa cazi intr-o permanenta stare de oboseala.

7. Nu-ti compromite
sanatatea ca sa fii frumoasa. Diureticele afecteaza rinichii si conduc la deshidratare. Apa din organism "se vede" la cantar dar ea nu inseamna grasime. Organismul are nevoie de apa asa ca nu incerca sa o elimini. Consumul indicat este de 2 litri de apa pe zi.

8. Nu omite cele trei mese zilnice: micul dejun,
pranz si cina. O masa pe zi nu este suficienta pentru a aduce organuismului toate vitaminele si proteinele de care are nevoie. Stabileste-ti un meniu echilibrat pentru fiecare dintre cele trei mese.

9. Spune "Nu" gustarilor dintre mese. Covrigeii, biscuitii si chiar fructele au si ele zaharuri pe care trebuie sa le eviti. Incearca deci sa inlocuiesti gustarile cu un pahar cu apa.

10. Nu-ti propune sa devii fotomodel. Fiecare femeie este frumoasa prin caracteristicile trupului ei. Uita-te bine in oglida si decide-te care sunt zonele care mai trebuie "lucrate". Slabeste atat cat ai nevoie sa fii frumoasa. Anorexia nu este frumusete, este o boala.

Pentru mai multa siguranta nu ezita sa ceri si sfatul unui medic nutritioinist. Macar la inceputul curei poti cere cateva sfaturi despre alimente si regimuri si legatura dintre cele doua.

Este bine si sanatos ca din cand in cand sa urmezi o cura, insa trebuie sa ai intotdeauna grija si de
sanatatea ta!

femina.rol.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest