Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Dieta disociata pe zile

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

luni, 9 noiembrie 2009

Dieta disociata pe zile

1. Zi de fructe: nu are importanta daca doriti un singur soi de fructe sau mai multe. Nu sunt recomandate bananele, nici fructele confiate care contin prea mult zahar. Recomandarea prodieta.ro: daca tot aveti de gand sa tineti acest tip de dieta disociata alegeti pe cat posibil si fructe de padure naturale si proaspete pentru ca au foarte multi fitonutrienti, antioxidanti.

2. Zi de orez: orezul trebuie pregatit fiert simplu cu cateva verdeturi. Puteti combina si cu salata de telina, rosii, ardei si alte legume insa salatele nu este recomandat sa fie cu ulei. Va recomandam orezul brun sau integral. Recomandarea nu este numai pentru dietele disociate ci pentru alimentatia dvs. in general. Orezul alb, decorticat nu isi pastreaza toate proprietatile benefice.

3. Zi de lapte: maximum 2.5 litri de lapte. Va recomandam lapte sau iaurturi slabe.: maximum 2.5 litri de lapte.

4. Zi de sucuri: sucurile de fructe sau legume trebuie sa fie proaspat stoarse la un aparat. Astfel ne asiguram ca sucul va contine cat mai mult din fruct, inclusiv pulpa acolo unde este cazul (pentru aportul de fibra necesar organismului si recomandat in curele de slabire).
Nu sunt deloc recomandate sucurile ambalate caci au sau pot avea adaos de zahar sau glucoza, s.a. Chiar daca pe cutie este scris „fara zahar adaugat” sau 100% suc asupra acestora se intervine totusi din fabrica pentru a rezista chiar si luni de zile in ambalajele respective. Sucurile realizate de dvs. se vor altera destul de repede dar acesta este de fapt un semn ca sunt proaspete si sanatoase!

5. Zi de legume: salata, mazare, rosii, morcovi, praz, sfecla rosie, conopida, fasole verde, ridichii, broccoli, gulii. Puteti manca salate mari. Legumele pot fi gatite la cuptor fara ulei, la gratar sau fierte la aburi. Puteti repeta mai des ziua de legume, nu numai in cadrul unei diete disociate.

6. Zi de peste: fiert sau la gratar dar fara sosuri!

7. Zi de mini-rasfat: ai voie cate putin din cele de mai susDaca nu trisati, cu ajutorul dietei disociate veti ajunge sa pierdeti dupa o saptamana aproximativ 4-5 kg. Asta e vestea buna. Vestea mai putin buna este ca, pe termen lung, nu prea faceti bine… Mai multe detalii despre dieta disociata la sfarsitul articolului.

sursa: prodieta.ro

3 comentarii:

  1. Foarte bine ai programat dieta pe zile!
    Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Haha, da este foarte important ca dupa o saptamana in care am fost cuminti si am respectat programul sa ne oferim o masa la care sa ne rasfatam cu ce ne pofteste sufletul :)

    RăspundețiȘtergere

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest