Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Vedetele dau tonul, aleg o piele bronzata si sanatoasa: BRONZAREA ORGANICA!

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

joi, 21 ianuarie 2010

Vedetele dau tonul, aleg o piele bronzata si sanatoasa: BRONZAREA ORGANICA!

Cine nu le admira pe frumoasele noastre din show bizz cu piele bronzata? Dar in acelasi timp ne gandim la sanatatea pielii noastre...merita oare sa riscam sa facem cancer de piele din cauza solarului doar pentru a fi frumoase? Intr-un interviu pentru Unica, medicul dermatolog Sebastian Pop declara: "Expunerea la o radiatie ultraviolet de tip A necontrolat, cum este solarul, in timp poate provoca cancer de piele".

De aceea, o data cu trecerea anilor, tehnologia a avansat si s-a descoperit BRONZAREA ORGANICA, o metoda de bronzare care nu ataca pielea, nu imbatraneste, ba chiar mai mult, hraneste pielea, ajuta impotriva imbatranirii, acopera celulita, vergeturile...ce mai, bronzarea organica este ultimul trend!

Asa ca vedetele din Romania care isi doresc o piele bronzata incep usor usor sa renunte la solar, care nu numai ca nu mai e la moda dar au si lasat urme pe tenul lor si se conformeaza trend-urilor de peste hotare: Bronzarea Organica!

Astfel, iata primele vedete care au intrat in trend, care adora sa aiba o piele bronzata si sanatoasa si au ales cea mai sigura si sanatoasa metoda de bronzare, bronzarea organica!
Andreea Spataru
A ales bronzarea organica fiind insarcinata iar solarul fiind total interzis in sarcina! Andreei ii place sa aiba o piele bronzata si asftel a descoprit ca o poate mentine si sanatoasa cu aceasta revolutionara metoda de bronzare!
Claudia Patrascanu (Sexxy)
Claudia a declarat despre bronzarea organica: " Am incercat si am fost foarte multumita de bronzarea organica de la Keiko, procedeu pe care vedetele internationale l-au imbratisat cu multi ani inainte. Victoria Beckham a recunoscut chiar ca are un astfel de aparat de bronzare in propria-i locuinta."

Sanziana Buruiana

Cum moda in Romania, trece mai intai prin Bamboo, Sanziana Buruiana s-a decis sa aleaga bronzarea organica in defavoarea solarului pentru ca in Bamboo e la moda mereu sa ai o piele bronzata! Asa ca Sanziana face trendul in Bamboo: foloseste bronzarea organica!

Gina Pistol

Ultima in lista noastra, dar nu cea din urma, Gina Pistol este prima vedeta din Romania care s-a gandit la sanatatea ei si a ales bronzarea organica, ea fiind si imaginea companiei care distribuie aparatul de bronzare in Romania, Rowe!
Gina Pistol declara: "Eu foloseam foarte des cremele autobronzante (le-am incercat aproape pe toate). La Keiko esti gata in 30 de minute (pulverizare, uscare, mai stai cu fetele de acolo la o "barfa", mai bei un ceai), plus ca, parca, nu mirosi a "pipi de pisica"(asa cum imi spunea prietenul meu dupa ce ma dadeam cu autobronzant si stateam o noapte intreaga unsa toata). Oricum, bronzarea organica, este o alegere buna si sanatoasa".
La
Keiko Slim Spa ai pana pe 15 februarie, o promotie speciala SunKiss - bronzarea organica: doar 50 ron!

2 comentarii:

  1. Bine ca au mai renuntat si pitipoancele astea la solar ca saracele arata ca la 40 de ani...

    RăspundețiȘtergere
  2. e foarte tare bronzarea asta..am incercat o si mi a placut la nebunie...in primul rand k sunt bronzata de la 1 sedinta si fara sa ma radiez, iar mirosul... mi am innebunit iubitul. ;))

    RăspundețiȘtergere

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest