Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Adriana Bahmuteanu dezvăluie regimul ei pentru slăbit

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

miercuri, 17 februarie 2010

Adriana Bahmuteanu dezvăluie regimul ei pentru slăbit

Adriana a dezvăluit pentru Libertatea cum a reuşit să slăbească 20 de kilograme într-un timp relativ scurt. Un regim pe care îl recomandă tuturor femeilor care vor să slăbească sănătos!

Regimul interzice alimentele cu indice glicemic crescut: zahărul şi produsele zaharoase, cartofii, pâinea albă, orezul şi pastele rafinate, precum şi fructele dulci. Ca surse de lipide, sunt preferate cele mononesaturate (ulei de măsline, de exemplu) sau polinesaturate (peşte şi fructe de mare, care sunt bogate în acizi omega 3).

„Acum, alimentaţia mea zilnică e alcătuită din doi morcovi cruzi, un ardei, pui la grătar, o salată cu ulei de măsline, ouă fierte, o supă. Mănânc maximum două felii de pâine neagră, cafeaua o îndulcesc cu miere, iar de băut, beau apă plată. Nu mai mănânc prăjituri, pâine albă, cartofi, porumb, nu mai beau bere. Însă dacă mi-e poftă de ceva, nu mă abţin, că e mai rău. De exemplu, zilele trecute am poftit la slănină cu ceapă, aşa că am mâncat, dar foarte puţin”, a povestit, pentru Libertatea, Adriana.

Nu mănâncă pâine din comerţ

Adriana nu cumpără pâine din comerţ. Singura pe care o mănâncă e cea făcută de Gheorg, bucătarul din emisiunea ei, “La şuetă cu Bahmu”. Chiar şi aşa, Bahmu se limitează la două felii, consumate la masa de prânz.

Regulile regimului

„Trebuie să luaţi cel puţin trei mese pe zi - un mic dejun consistent, un prânz normal şi o cină uşoară -, plus vreo două gustări. Fructele consumaţi-le cu cel puţin o oră înainte sau după masă, iar de zahăr, dulciuri, pâine, paste, orez, cartofi nu vă apropiaţi! Nici de alcool!

Dacă beţi cafea, treceţi pe una fără cofeină. Şi, orice ar fi, nu vă înfometaţi! Super la regimul acesta e faptul că nu există meniuri prestabilite. Alimentele permise pot fi combinate în modul în care doreşte fiecare, păstrându-se recomandarea de a nu asocia, la aceeaşi masă, glucide cu lipide sau cu proteine animale”, a dezvăluit Bahmu.

Sursa: ziaremondene.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest