Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Secretele frumusetii unei vedete celebre: Angelina Jolie!

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

joi, 18 februarie 2010

Secretele frumusetii unei vedete celebre: Angelina Jolie!

Ce femeie din aceasta lume, nu si-ar dori sa arate macar pe jumatate cat Angelina Jolie?
Cate oare nu au cazut prada acestui vis? Insa, ca sa revenim cu picioarele pe pamant si pana ce acest vis va deveni intr-o zi realitate, haideti sa descoperim impreuna secretele frumusetii unui star de la Hollywood! Pentru a-ti mentine silueta si a arata bine, intotdeauna trebuie sa fie vorba la mijloc de un truc! Ei bine, iata ce am aflat:

O dieta sanatoasa, pentru un stil de viata sanatos!
Considerata cea mai frumoasa si sexi femeie de pe glob, dar si cea mai norocoasa sotie, Jolie ne dezvaluie ca secretul frumusetii sale are la baza un program riguros de… dieta si miscare!Pentru a fi in forma pentru noul sau film Tomb Raider, Angelina Jolie a trebuit sa tina o dieta timp de cateva luni! Jolie marturiseste ca aceasta etapa a fost o adevarata provocare pentru ea, deoarece a trebuit sa puna capat viciilor sale si sa inceapa un stil de viata sanatos!

Ea admite ca a fost astfel obligata sa inlocuiasca cafeaua si tigarile cu carne fiarta, legume zarzavaturi si lapte de soia! De asemenea, a exclus din alimentatia zilnica consumul de zahar! Aceasta dieta speciala, compusa din biban-de- mare (peste marin) fiert, carne de vita fiarta si legume, a ajutat-o sa slabeasca intr-un mod sanatos, reusind astfel sa isi contureze si sa isi mentina formele apetisante!

Apoi… miscare!

Frumoasa actrita a trebuit sa se pregateasca pentru rolul Lara Croft urmand un training ce a inclus kickboxing, canoe, lupte de strada si yoga.

Pana la urma, tot sanatatea conteaza!

Dupa aceasta perioada, orice efort s-a meritat din plin, caci Angelina a pierdut cateva kilograme, insa a recastigat acele forme de zeita, atat de ravnite de orice barbat! Jolie este de parere ca o femeie sexi trebuie neaparat sa aiba forme, iar experienta din timpul filmarilor a ajutat-o sa fie in forma si sa-si mentina sanatatea la cote maxime!

O actrita de succes!

Reusita interpretarii tuturor secventelor de actiune din acest film se datoreaza trainingului intens urmat de Angelina. Acestea au inclus lupte cu sabia, tir cu arcul, curse cu sanii si caini si bunjee-jumping. Astfel, secventa de bunjee-jumping, de altfel si cea mai dificila, Angelinei i-au trebuit 3 luni pentru a se pregati! Actrita aminteste de asememenea ca in timpul cu Billy Bob Thornton, a insistat foarte mult pe schimbarea stilului de viata cu unul foarte sanatos: fara tutun, alcool si … dieta fara zahar. Cei doi doreau foarte mult sa fie sanatosi inainte de a avea un copil! Dar aceasta este o alta poveste!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest