Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Lavinia (ex-Spicy), cure de dezintoxicare cu fructe si legume

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

miercuri, 17 februarie 2010

Lavinia (ex-Spicy), cure de dezintoxicare cu fructe si legume

Una dintre cele mai solicitate vedete autohtone este Lavinia Ex-Spicy. Ca orice vedeta care se respecta, Lavinia acorda o mare importanta aspectului fizic, asa ca, la primele semne ca a luat in greutate, trece la dieta si gimnastica. Iata cum isi mentine solista talia zvelta prin care atrage o sumedenie de admiratori.

In opinia Laviniei, solutia pentru mentinerea siluetei este in mana nutritionistului, medicul care te ajuta sa-ti cunosti mai bine organismul si sa actionezi in functie de capriciile lui. De ce a ales sa consulte un specialist? Pentru ca era o gurmanda, la fel ca multe alte domnisoare de varsta ei, si dadea iama in frigider fara sa stea prea mult pe ganduri. Curiozitatea si dorinta de a scapa de ispita mancarurilor delicioase au determinat-o sa urmeze cu strictete sfaturile medicului. Artista sustine ca avea nevoie de cineva care sa o ambitioneze sa faca acest lucru deoarece era o persoana foarte pofticioasa, chiar si cand citea ii era foarte greu sa renunte la obiceiurile nesanatoase. Am consultat un nutritionist care m-a invatat multe, dar de atunci incerc sa pun in practica singura metodele care au dat rezultate bune organismului meu. Mananc sanatos, fac sport, merg la tratamente de intretinere corporala si, nu in ultimul rand, incerc sa gandesc pozitiv. Am tinut o dieta mai drastica in perioada cand am avut cateva kilograme in plus, dar, pentru ca mi-a fost foarte greu, m-am invatat minte si incerc sa imi mentin greutatea fara sa mananc dupa ora 18.00, spune Lavinia. La recomandarea specialistului, cantareata a inceput sa se fereasca de mancarurile grele si grase, gen fripturi de porc, cartofi prajiti, pe care le inlocuieste cu muschi de vita la gratar si cu salata verde.

Dieta cu fructe nu numai slabeste dar detoxifica organismul

Artista recomanda dieta cu fructe si legume pentru slabit,regim urmat si de ea, cu rezultate benefice sanatatii ei. Timp de doua luni, a mancat numai fructe si legume. In aceasta perioada, merele, portocalele, bananele, caisele, piersicile, strugurii, pepenii, rosiile, ardeii, castravetii, ridichiile, varza, salata, spanacul au fost mancarea ei de baza. Le-a consumat fie ca atare, in stare cruda, fie fierte, in compoturi, supe si ciorbe. Depinde de organismul fiecaruia. Eu nu am nevoie de diete drastice si incerc sa ma mentin doar mancand sanatos. Dar recomand tuturor o dieta cu fructe si legume o data la doua luni, pentru purificarea organismului, precizeaza Lavinia.

In lupta cu kilogramele, solista se aventureaza facand schi in sezonul rece sau inotand. Frecvent, face miscare plimbandu-se cu rolele in aer liber. Rezultatele sunt uimitoare. Nu numai ca reuseste sa-si mentina supletea corpului, dar nici nu mai are pofta exagerata de mancare. "Lasand la o parte aceste lucruri pe care le fac din placere, mai fac si fitness", spune solista, sfatuindu-le pe femeile care doresc sa incerce dieta sa se pregateasca psihic, mai ales daca sunt gurmande.

Efectele dietei cu fructe si legume

In general, fructele si legumele recomandate in cura de slabire au proprietati:

* remineralizante si tonifiante
* anticancerigene
* stimulante ale memoriei
* scad riscul de aparitie a bolilor cardiovasculare
* combat obezitatea* regleaza tensiunea

Ce spune specialistul?

Cu siguranta, dieta vegetariana ne da un plus de sanatate. Dieta vegetariana este compatibila cu un organism sanatos, dar asta nu poate fi singura solutie pentru a slabi si a te mentine sanatos. In paralel cu dieta, este nevoie si de activitate fizica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest