Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Cea mai buna afacere pe timp de criza: Saloanele de remodelare corporala

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

sâmbătă, 27 februarie 2010

Cea mai buna afacere pe timp de criza: Saloanele de remodelare corporala

Alina Almasan- General manager Keiko Slim Spa: Anul de criza 2009, cel mai profitabil din ultimii 5 ani
  • Anul de criza 2009, cel mai profitabil din ultimii 5 ani
  • Flerul pentru afaceri se simte pe timp de criza
  • Cat se castiga cu un beauty center?
Fler, entuziasm si 50.000 de euro sunt ingredientele unui business de success intr-un an de criza. Alina Almasan, General Manager Keiko Slim Spa incurajeaza toate femeile cere isi doresc propria afacere si sa aiba profit in doar cateva luni.

Keiko Slim Spa a avut in anul 2009 un numar record de incasari, a depasit toate incasarile de pana acum, din ultimii 6 ani de cand este pe piata. Asta poate si datorita faptului ca multe dintre saloanele mici, cu dotari necompetitive, cu aparate mai slabe s-au inchis, clientii lor reorientandu-se catre alte saloane de remodelare corporala. Saloanele Keiko Slim Spa au functionat tot anul 2009 si pana acum la capacitate maxima, ceea ce va da idei si altor femei ce isi doresc o afacere proprie si cu atat mai mult unor oameni ce isi doresc un business care sa fie profitabil si intr-un astfel de an.

Clientele noastre poate vor prelua aceasta idee de afaceri, mie mi se pare o idee extraordinara de afaceri, in sensul ca se poate face business foarte bine atata timp cat gasesc locatii cu o chirie ieftina, se gaseste personal mult mai usor, te poti promova mult mai usor in aceasta perioada.

Pe piata de remodelare corporala criza nu exista!

Un salon de remodelare corporala deschis la inceputul verii se poate amortiza intr-o vara!

Aici puteti viziona tot interviul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest