Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Epilare definitiva cu IPL

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

vineri, 19 februarie 2010

Epilare definitiva cu IPL

E-light este cea mai avansata si noua tehnica pe plan international de epilare definitiva si rejuvenare faciala. Acum si in centrele Keiko Slim Spa cu aparatul de epilare definitiva si rejuvenare faciala BeautyX.

E-light combina intr-un mod senzational IPL (Intense Pulsed Light) cu radiofrecventa bipolara, obtinandu-se rezultate spectaculoase intr-un timp mult mai scurt datorita puterii de penetrare mult mai profunda.
Tratamentul de epilare definitiva cu noua tehnologie E-light, la aparatul de epilare definitiva si rejuvenare faciala BeautyX este singurul tratament de epilare definitiva cu IPL care poate fi efectuat pe toate tipurile de piele, de la cea mai deschisa pana la cea mai inchisa si de asemenea pe toate tipurile de fir de par, de la cel mai gros pana la cel mai subtire datorita faptului ca E-light a adaugat la procesul de epilare definiti
va cu IPL
si radiofrecventa bipolara, ceea ce face penetrarea in profunizme.

La Keiko Slim Spa, in urma primei sedinte de epilare definitiva cu IPLsi radiofrecventa bipolara la BeautyX, parul incepe sa cada, proces ce dureaza 1-2 saptamani, fiind eliminate aproximativ 60% din totalul firelor de par. In timp, dupa cateva sedinte, incep sa creasca fire de par mai fine si mai deschise la culoare.

Tratamentul de epilare definitiva cu IPL la Keiko Slim Spa necesita intre 4 si 8 sedinte, in functie de tonul pielii, culoarea firelor de par si zona tratata. Persoanele cu piele inchisa la culoare sau cu fire de par deschise vor necesita cateva sedinte de epilare definitiva cu IPL si radiofrecventa bipolara- E-light in plus, deoarece in radacina firului de par exista mai putina melamina. Efectele sunt permanente, dar este posibila aparitia de foliculi in alte zone. Din acest motiv, vor fi necesare sedinte de epilare cu BeautyX de intretinere dupa tratament, la intervale mari de timp (o data sau de doua ori pe an).

Avantajele tratamentului de epilare definitive cu IPL si radiofrecventa bipolara- E-light constau in faptul ca pot fi tratate zone extinse in aceeasi sedinta, chiar si tot corpul.

Zonele de epilare definitiva la Keiko Slim Spa sunt: mustata, perciuni, barbie, brate, axile, gambe sau intreg piciorul.
Tratamentul E-light de epilare definitiva cu IPL si radiofrecventa bipolara NU ESTE DUREROS si nu prezinta nici un risc de infectie sau boli de piele. Eficienta E-light a tratamentului de epilare definitiva cu IPL si radiofrecventa bipolara a fost dovedita in numeroase studii clinice, avand aprobarea din partea FDA( Food & Drug Administration).

Contradindicatiile pentru epilare definitiva cu IPL si radiofrecventa bipolara sunt:

Sarcina, boli de inima, hipertensiune arteriala, consumul de medicamente fotosensibilizante( antidepresive, unele antibiotice, anxiolitice, antiinflamatorii nesteroidiene si steoridiene), boli fotosensibile.

Este esential sa se evite expunerea la soare, aparate UV si creme autobronzante timp de 4-6 saptamani inainte de epilare definitiva cu IPL si radiofrecventa bipolara si pe toata durata tratamentului. Se recomanda folosirea unei creme cu protectie solara SPF 50 sau mai mare.

Oferta promotionala- 18februarie- 18martie la Keiko Slim Spa

La orice abonament IPL achitat integral se va primi CADOU un pachet personalizat de terapii corporale sau faciale in valoare de 50% din pretul pachetului de 4 sedinte IPL.

Pentru a beneficia de preturile de abonament valoarea celor 4 sedinte se achita in avans. Sedintele care se vor achizitiona (daca va fi cazul) vor vor beneficia de acelasi pret.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest