Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Exprimati-va parerea despre saloane, aparate pentru slabit, terapii corporale

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

vineri, 19 februarie 2010

Exprimati-va parerea despre saloane, aparate pentru slabit, terapii corporale

Dragele mele, haideti sa ne exprimam parerea vis-a-vis de saloanele de slabire si infrumusetare.

Care este salonul de infrumusetare care va place cel mai mult?

Dar dintre aparatele pentru slabit, care a dat cele mai bune rezultate in cazul vostru?

Ce combinatii de terapii corporale v-au ajutat cel mai mult la slabire, celulita, intinerire?

Impartasind din experientele noastre, putem ajuta si alte doamne si domnisoare sa faca o alege cat mai buna.

7 comentarii:

  1. eu am fost la mai multe saloane dar imi plac: oky doky vip, keiko, lipo beauty din bucuresti
    aparat pentru slabit. ULTRALIPO de departe....a si am mai facut si radiofrecventa care scade in centimetri.
    mai imi place bronzarea organica pentru ca nu am voie sa stau la soare:)

    RăspundețiȘtergere
  2. am fost la mai multe saloane, dar preferatul meu este getts, in materie de coafor, mani, pedi si cosmetica faciala. imi plac aparatele de slabit cu radiofrecventa si dermocell. am vrut sa incerc si eu ultralipo ca am vazut ca se vb mult de el, dar terapeuta salonului mi a zis k sunt prea skiny, asa k am mers pe dermocell si radiofrecventa de care sunt ffff multumita.

    RăspundețiȘtergere
  3. imi place sa arat mereu bine si mi am dat seama ca fitness ul nu este suficient, asa ca am ales remodelarea corporala cu aparate de slabit de ultima generatie. incercati cavitatia, e cea mai tare.Andreea

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am facut tratament de endermologie cu dermocell la mai multe saloane de remodelare corporala. Dermocell a fost perfect pentru celulita mea insa trebuie sa spun ca sunt saloane, care nu sunt special de remodelare corporala si angajatele nu mi se pareau bine instruite. Asa ca am ales un salon numail de remodelare corporala si am simtit diferenta, persoana care face dermocell, are alte tehnici si simti altfel tratammentul,eu cred ca trebuie forta mare ca sa poti lucra cu dermocell.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu inteleg, ultralipo e pentru celulita sau pentru grasime?am inteles ca principiul de baza e cavitatia si din cate stiu cavitatia e pentru grasime dar am vazut la tv ca altii spun de cavitatie ca e pt celulita...la altfel de aparate, nu ultralipo...si mie mi se pare o minciuna, pentru ca trat de cavitatie e pt grasime. daca as avea bani de tratament as face ultralipo, macar iti spune lumea adevarul.
    Stie cineva vreun salon cu ultralipo mai ieftin?

    RăspundețiȘtergere
  6. ultralipo nu are nici o legatura cu celulita, cavitatia nu are nici o legatura cu celulita. Ea lucreaza pe grasime si cu ultralipo poti sa slabesti in centimetri in nici un caz sa dai jos celulita. Pentru celulita este dermoporatia. Daca vrei sa incerci ultralipo este o promotie foarte buna la keiko. Citeste mai multe aici daca te intereseaza http://curesiaparatepentruslabit.blogspot.com/2010/02/ultralipo-vip-cel-mai-avantajos-pachet.html

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu cand ma duc intr-un salon, ma duc ca sa mai slabesc putin. Mi-e asa de lene sa ma duc la sala incat aleg saloanele de slabire. Imi place radiofrecventa, sauna, vacuum-ul...si lista poate continua.
    Monica

    RăspundețiȘtergere

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest