Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Reductil. Sibutramina. Adrian Mutu

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

miercuri, 10 februarie 2010

Reductil. Sibutramina. Adrian Mutu




In timp ce pastilele de Reductil isi primeau interzicerea in comert iar Adrian Mutu era depistat pozitiv cu sibutramina, priveam pasiva..Ba chiar condamnam interzicerea pastilelor de Reductil. Ma gandeam ok, dar eu cum fac? Nu sunt obeza, nici macar grasa...dar sunt o mare pofticioasa si nu ma pot abtine de la nimic...dar am o adevarata slabiciune pentru fast-food! Iar Reductil erau singurele pastile care ma ajutau sa scap pentru o perioada de obsesia mea pentru mancare!

Si ok, recunosc aici si acum, daca mi-ar fi facut cineva vreun test, as fi avut acelasi rezultat cu Adrian Mutu: pozitiv... tot cu sibutramina, numai ca eu ma dopam constienta de ceea ce fac! Si pentru ca tot o spun aici, vreau sa-mi cer scuze de la familia mea!

Inainte de a va povesti experienta mea cu Reductil, vreau sa vorbesc putin despre Adrian Mutu! Nu-l suport ca persoana, o fi un fotbalist excelent, insa din punct de vedere moral...bleah. E vinovat ca nu a declarat ce pastile inghite dar Capsula de Slabit (ce lua el) contine sibutramina in mod ilegal. Sunt vandute in Plafar ca produse naturiste iar daca sunt luate la control, distribuitorii au cutii de Capsula de Slabit fabricate special pentru controale, in care nu exista urma de sibutramina. Dar mi-e mila de Adrian Mutu, pentru ca ar fi putut sa moara, mai ales la cat efort facea...Am luat si eu o data Capsula de Slabit, ca doar "e din plante" si mi-am sunat familia, sigura fiind ca nu voi mai ajunge acasa, nu stiu ce concentratie de sibutramina are aceasta Capsula de Slabit dar in mod sigur mai are si alte chimicale daunatoare.

Revin la Reductil! Am luat timp de 2 saptamani, m-am oprit vinerea trecuta...

Desi am vazut si am citit peste tot cum actioneaza sibutramina, nu m-a putut convinge nimic! Aveam stari ciudate intr-adevar dar am citit peste tot depre starile provocate de sibutramina si Reductil deci nu vroiam sa ma alarmez... pana intr-o zi cand am fost in vizita la niste prieteni si mi-am luat tensiunea, total intamplator...o aveam ingrijorator de mica si pe cea sistolica si pe cea diastolica dar ce m-a ingrijorat e ca pulsul era groaznic de mic! Astfel ca am imprumutat aparatul pentru cateva zile. A doua zi dimineata, inainte de portia zilnica de sibutramina cu Reductil, mi-am luat tensiunea, era ok pentru mine (sunt usor hipotensiva), puls normal. La o ora dupa Reductil, tensiunea si pulsul meu erau scazute considerabil...astfel ca o zi intreaga, intervale de o ora mi-am lua tensiunea, nu am scazut din 90(sistolica) iar pulsul a oscilat intre 49 si 50. Am rugat-o pe mama sa o sune pe prietena ei de la cardiologie sa-i explice de ce am puls atat de mic, cand eu am auzit ca sibutramina are efect de crestere a tensiunii.. De aici presupun ca va imaginati.. In afara de faptul ca am fost ingrozita ca fete si de 18 si 20 de ani au ajuns de urgenta la spital din cauza pastilelor de Reductil si ca sibutramina a avut efecte fatale asupra lor iar procentul de supravietuire ale acestor urgente a fost de 50 %, doamna doctor mi-a spus sa fiu recunoscatoare ca am descoperit si m-am alarmat ca altfel, la pulsul pe care il aveam...riscam...un stop cardiac.

Nu vreau sa fiu condamnata pentru experienta mea! Sunt femeie, toate avem mania slabitului si toate vrem sa aratam bine facand cine stie ce nebunii. Reductil, Capsula de Slabit, sibutramina si multe alte pastile pentru slabit au fost nebunia mea! M-am linistit in urma acestei experiente si sunt dispusa sa-mi impartasesc toate experientele!
Asa ca in povestesa cu Adrian Mutu si sibutramina, il sustin!

3 comentarii:

  1. peste tot numai sibutramina sibutramina sibutramina si Adrian Mutu...

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am luat Reductil si nu mi-a fost bine deloc. Pe vremea aia nu stiam de sibutramina si de efectele ei dezastruase, dar macar am oprit Reductilul cand am vazut ca nu mi-e bine.
    Insa e bine ca s-a interzis acest Reductil si Capsula de slabit, pt ca sunt fete tinere care, incantate de slabirea pe care le-o asigura, ar lua in continuare oricat de rau le-ar fi
    Eu am auzit mai multe persoane care s-au simtit rau de la Reductil.
    Mai bine faci niste tratamente de slabire ca la carte si organismul tau iti va multumi

    RăspundețiȘtergere
  3. pastilele astea sunt o prostie...atat timp cat le iei nu ai pofta de mancare si nu mananci aproape delok..e normal sa slabesti nu credeti?si cand le opresti si revine pofta de mancare si mananci sanatos 3 mese pe zi...pui mai mult decat ai slabit..deoarece daca iti inveti organismul sa nu manance nimik e normal sa reactioneze atunci cand revii la mancarea zilnika...am luat reductil..2 sapt...pana am inceput sa simt efectele negative...si anume tahicardie si dureri de ficat...mentionez k eram sanatoasa si nici nu stiam ce inseamna tahicardia..dar am aflat de la reductil

    RăspundețiȘtergere

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest