Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Bronzarea organica in Onemagazine Romania

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

sâmbătă, 27 februarie 2010

Bronzarea organica in Onemagazine Romania

In cautarea unei metode prin care sa se bronzeze fara riscuri, Bianca Nutu a ajuns, dupa cateva consideratii despre efemeritatea frumusetii, la bronzarea organica.

Traim intr-o lume in care ne dorim frumusete mai presus de orice. Si, cand spun frumusete, ma refer la idealul de frumusete pe care ni-l propune mass-media. Pentru ca, desi nu o recunoastem fatis, de multe ori suferim ca nu ne incadram in tiparele contemporane ale frumusetii. Suntem constiente ca obiectivul spre care tintim - fara celulita, fara riduri, fara "aripioare" - este ireal si, practic, imposibil de atins, dar nu abandonam lupta. Ne infometam, asudam in sali de fitness si ne facem curaj sa ne lasam sculptate cu ajutorul bisturiului. Cand obosim, ne consolam, noi intre noi femeile, ca frumusetea vine din interior, ca frumusetea e subiectiva.

Poate o sa vi se para exagerat, dar nu m-as expune dezgolita in public, atata timp cat eu nu ma simt bine in pielea mea si concurenta este mai acerba ca la Miss Bikini. Iar mama m-a invatat ca siguranta de sine o capeti cu efort. Nu poti sa te iubesti, daca grasimea iti atarna in straturi, oricate sesiuni de gandire pozitiva ai face. Nu poti sa te imaginezi superba, cand punctele negre isi fac de cap pe chipul tau, oricat ti-ai da silinta sa le maschezi cu fond de ten. Si nu o sa va mint ca gasesc mai atragatoare o femeie bronzata. Nu sunt o fana impatimita a pielii tuciurii, arsa de solar sau de razele unui soare dusmanos in ore nepermise. Mai ales ca dermatologii avertizeaza ca majoritatea tipurilor de cancer se datoreaza expunerii excesive la soare. Asadar, tanjind dupa un bronz uniform si sanatos, plictisindu-ma de autobronzantele cu nuante portocalii si artificiale si ferindu-ma de solar, am hotarat sa pun in practica trucul unei colege: bronzarea organica. Fara a risca aparitia ridurilor sau uscarea pielii, noul sistem de bronzare m-a incantat cu o culoare intensa, obtinuta in doar cinci minute, fiind suficienta o singura sedinta pentru a parea recent intoarsa din Bahamas.

Mi-am facut o programare la Keiko Slim Spa, temandu-ma totusi de o aplicare gresita care mi-ar fi ruinat planurile de vacanta. M-a intampinat o asistenta pe care recunosc ca am invidiat-o pentru aspectul radiant si luminos al pielii ivite de sub halatul alb. Nu mi-a ascuns ca si ea folosea TanOrganic - o solutie suta la suta organica, provenita din miere de albine, pentru obtinerea unei nuante mai deschise, sau din coaja de nuci, pentru una mai inchisa. Prin pulverizare, pielea s-a colorat instantaneu. Datorita compozitiei imbunatatite cu aloe vera, vitamina B5, acid hialuronic, ginseng si musetel, am beneficiat si de un tratament antiageing. Hidratandu-mi pielea cu regularitate, bronzul a durat cinci zile. Verisoarei mele, insarcinata in luna a patra, i-a placut atat de mult culoarea ciocolatie a pielii mele, incat m-a insotit a doua oara, fara a sta pe ganduri.


Pe malul marii, transpirand si inotand, bronzul meu a disparut fara urme - si la propriu, si la figurat - in doar doua zile. Precauta din fire, sosisem insa la destinatie cu o piele pregatita sa reziste agresiunii soarelui. Inainte cu trei saptamani, tinusem o cura cu miraculoasele capsule Inneov Solaire. Astfel, cu ajutorul unei pastile pe zi, m-am bronzat mult mai repede, iar pielea nu a mai fost la fel de sensibila. Cu toate acestea, nu am renuntat la lotiunea cu SPF mai mare in primele zile, pe care un doctor m-a invatat sa o aplic inainte de a pleca la plaja. Am acordat atentie sporita zonei din jurul ochilor, nasului, urechilor, gatului, umerilor si zonelor din spatele genunchilor, care sunt foarte vulnerabile cand vine vorba despre soare.

Nu am uitat sa reaplic lotiunea protectoare la aproximativ doua ore, chiar daca tendinta generala era sa te prajesti la soare. Am evitat orele dintre 11 si 16 P.M., stiind din experienta usturatoare a altor dati ca nici macar cremele cu SPF maxim nu ma pot proteja de arsuri. In locul parfumului care poate provoca hiperpigmentari sau chiar iritatii, am folosit o lotiune parfumata care mirosea delicios. Si, chiar daca la moda era - cel putin in Mamaia - parul tapat, mi-am protejat scalpul si stralucirea parului cu o palarie imensa.
Intr-una din zilele mele de relaxare, m-am aventurat la Hera Body Care din Constanta, pentru o sedinta de Hydration Station, care imi promitea un bronz de cinema. Capsula Spa Hydration Station asigura un tratament corporal pentru accentuarea bronzarii. Imbucurator, aceasta cuprinde nu doar un tratament corporal de hidratare, ci si unul de detoxifiere si drenaj prin vibromasaj. De asemenea, ajuta la pastrarea unui aspect tanar si stralucitor al pielii, prevenind riscul aparitiei vergeturilor. In capsula este folosit sistemul Oxigen Science, care imbunatateste radical tonusul si textura pielii, stimuland productia de colagen si elastin.

M-am intors printre prietenele mele care inca dezbateau cu inversunare subiectul tinerelor cu siluete mladioase. Dragele mele, eu, personal, nu cred ca frumusetea, de una singura, iti asigura succesul matrimonial. Ma indoiesc ca un aspect fizic incantator te propulseaza inaintea unor femei, nu la fel de mirobolante, dar mult mai inteligente si mai manierate. Nu spun ca un trup de silfida si un chip de papusa nu il atrag pe cel la care ai visat o viata intreaga. Numai ca frumusetea nu iti garanteaza ca va ramane langa tine.

Autor: Bianca Nutu

Sursa: onemagazine.ro

2 comentarii:

  1. TERAPIA BOWEN ( BOWTECH) este de departe cea mai simpla si eficienta terapie a secolului 21.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dupa acest articol semnat de Bianca Nutu, m-am convins si eu ca ar trebui incercata bronzarea organica!

    RăspundețiȘtergere

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest