Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Reteta dieta Montignac: Inghetata de capsuni

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

luni, 1 martie 2010

Reteta dieta Montignac: Inghetata de capsuni

Michel Montignac este marele inventator al dietei Montignac si tot el ne sugereaza cateva retete de mancare si desert delicioase ce au indicele glicemic mic. E-slabire.ro a ales inghetata de capsuni!

In cartea lui Michel Montignac "Mananc, slabesc si ma mentin" gasim celebra dieta Montignac si regulile ei dar de asemenea si cateva idei de retete pentru a putea urma dieta Montignac. Fiecare reteta Montignac o puteti gati corect numai daca ati inteles principiile de baza din dieta Montignac.

Reteta aleasa de e-slabire.ro pentru dieta Montignac este : Inghetata de capsuni!
Inghetata de capsuni din dieta Montignac este pentru 8 pana la 10 persoane.

Ingredientele de care aveti nevoie pentru inghetata de capsuni- reteta Montignac sunt:

500 g de capsuni
100 g de branza de vaci de 0% bine scursa
5 albusuri
2 linguri de suc de lamaie
5/6 lingurite de indulcitor praf( sau 3 linguri de fructoza)

Modul de preparare al retetei de inghetata de capsuni pentru dieta Montignac:

Pasati capsunile cu mixerul sau transformati-le in piure cu un tel. Bateti albusurile pana se transforma intr-o spuma.
Amestecati piureul de capsuni, albusurile batute spuma, branza de vaci si indulcitorul praf, pana ce obtineti o masa omogena.
Adaugati sucul de lamaie si turnati amestecul intr-o forma unsa inainte cu ulei.
Puneti totul la congelator timp de circa 6 sau 7 ore. Scoateti inghetata de capsuni cu jumatate de ora inainte de a o servi. Pentru a scoate inghetata de capsuni din forma, treceti forma pe sub apa calduta.
E-slabire.ro va ureaza pofta buna la inghetata de capsuni- reteta pentru dieta Montignac!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest