In cartea lui Michel Montignac "Mananc, slabesc si ma mentin" gasim celebra dieta Montignac si regulile ei dar de asemenea si cateva idei de retete pentru a putea urma dieta Montignac. Fiecare reteta Montignac o puteti gati corect numai daca ati inteles principiile de baza din dieta Montignac.
Reteta aleasa de e-slabire.ro pentru dieta Montignac este : Inghetata de capsuni!
Inghetata de capsuni din dieta Montignac este pentru 8 pana la 10 persoane.
Ingredientele de care aveti nevoie pentru inghetata de capsuni- reteta Montignac sunt:
500 g de capsuni
100 g de branza de vaci de 0% bine scursa
5 albusuri
2 linguri de suc de lamaie
5/6 lingurite de indulcitor praf( sau 3 linguri de fructoza)
Modul de preparare al retetei de inghetata de capsuni pentru dieta Montignac:
Pasati capsunile cu mixerul sau transformati-le in piure cu un tel. Bateti albusurile pana se transforma intr-o spuma.
Amestecati piureul de capsuni, albusurile batute spuma, branza de vaci si indulcitorul praf, pana ce obtineti o masa omogena.
Adaugati sucul de lamaie si turnati amestecul intr-o forma unsa inainte cu ulei.
Puneti totul la congelator timp de circa 6 sau 7 ore. Scoateti inghetata de capsuni cu jumatate de ora inainte de a o servi. Pentru a scoate inghetata de capsuni din forma, treceti forma pe sub apa calduta.
E-slabire.ro va ureaza pofta buna la inghetata de capsuni- reteta pentru dieta Montignac!
Sursa: http://www.e-slabire.ro/
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu