Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Care sunt metodele secrete de slabire si cum se mentine in forma Gina Pistol?

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

luni, 19 aprilie 2010

Care sunt metodele secrete de slabire si cum se mentine in forma Gina Pistol?

Nu-i usor să atragi privirile tuturor barbaţilor! Gina Pistol stie foarte bine acest lucru. Multe ore a suferit prin clinicile de chirurgie estetica, iar, acum, mai vrea sa si slabeasca. Norocul ei că exista un aparat de slabit minune, care te scapa cat ai clipi de colaceii formati in jurul taliei. Priviti cum arată Gina Pistol acum! Credeti ca are nevoie de un tratament rapid de slabire? Ea zice ca DA!

"Recunosc, sunt gurmanda, imi place mancarea mai ales ca la mine in familie se mananca foarte, foarte mult. O perioada mi-am cam facut de cap, dar nu a fost bine si resimt lucrul asta. Am de gand sa dau 5 kilograme jos, am de gand sa imi tonific muschii, am de gand sa scap de celulita, am de gand sa am un bronz minunat", dezvaluie Gina Pistol in interviul acordat postului de televiziune Kanal D.

Zis si facut! Decat sa isi dea duhul pe bandă sau stepper la sală, Gina are parte de un tratament pe cat de relaxant, pe atât de eficient.

" Facem peeling-ul. Exfoliem stratul superficial de celule reziduale de la nivelul pielii. continuam cu cea de-a 2 a faza: o pulbere de alge micronizate.", Sorina Bratu.

"Tratamentul dureaza 40 min dar este bine ca primele 20 min sa stea cu fata in sus, urmatoarele 20 min sa stea culcata pe burta. Radiatiile acestea infrarosii penetreaza 5-6 cm sub nivelul pielii. Asta inseamna ca ajunge la nivelul tesutului adipos, la grasimea aceea acumulata si incapatanata, o topeste, o lichefiaza, iar ea iese foarte usor acum din celule unde este captiva.", spune managerul saloanelor Keiko Slim Spa Sorina Bratu.

Sufera Gina la frumusete! Dupa 40 de minute petrecute, la peste 50 de grade Celsius, in capsula de slabit minune de slabit...abia asteapta sa vada rezultatele...
Capsula de slabit minune este o adevarată binecuvantare, nu doar pentru Gina, ci pentru orice femeie care vrea sa slabeasca rapid si sa arate bine.

"O sedinta dureaza 40 min. Se recomanda 3 sedinte pe saptamana, un maxim de 4 sedinte pe saptamana. Ceea ce are Gina acum, doar zona abdomenului este la pretul de 55 ron sedinta.", spune Sorina Bratu.

Frumoasa Gina Pistol ne promite ca, in cel putin 3 luni, va arata perfect. Cat priveste o noua aparitie într-o revista destinata barbatilor..."Niciodata nu spun Niciodata!"

Video- Gina Pistol in timpul tratamentului cu capsula de slabit de la Keiko Slim Spa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest