Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Noi terapii pentru combaterea celulitei

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

marți, 27 aprilie 2010

Noi terapii pentru combaterea celulitei

Aspectul neplacut de „coaja de portocala“ al pielii este intalnit la majoritatea femeilor, dar poate afecta si barbatii. Terapia cu diode emitatoare de lumina si mezoterapia sunt metode moderne si eficiente pentru estomparea celulitei.

In afara de aspectul inestetic, din cauza celulitei sunt ingreunate circulatia sangelui si schimburile intracelulare, iar tesuturile de elastina ce sustin pielea sunt afectate.
„Cu ajutorul terapiei pe baza de diode emitatoare de lumina, denumita in termeni de specialitate LED Therapy, este intensificat metabolismul intracelular si, astfel, este stimulat raspunsul de autovindecare din partea organismului. Terapia presupune transmiterea de fotoni (toate formele de lumina se compun din fotoni) pana la doi-trei centimetri sub piele. Fotonii ajung la nivelul celulelor si determina o reactie fotochimica cu eliberare de enzime active ATP (adenozin trifosfat). Aceste enzime stimuleaza metabolismul intracelular. La nivelul tesutului adipos (de grasime), ATP determina o ardere accentuata a grasimilor acumulate in celule. In plus, este imbunatatita productia de elastina", afirma Sorina Bratu, estetician, manager Keiko Slim Spa din Bucuresti.


In asociere cu masaj


Rezultatele se pot observa de la prima sedinta. Sunt recomandate trei-patru sedinte a cate 30 de minute. „Pentru o sporire a efectului de eliminare a celulitei, este indicat ca LED Therapy sa fie asociata cu masaj transdermic, care se realizeaza cu aparatul DermoCell. In urma acestei asocieri este intarziata reaparitia celulitei", declara Sorina Bratu, esteticianul anului 2009, pentru ziarul Adevarul.

Mezoterapia stimulează circulatia

Mezoterapia este o terapie nechirurgicala, care consta in injectarea unor cantitati mici de substante homeopate (extracte din plante, vitamine, aminoacizi si enzime) in stratul mijlociu al pielii, denumit mezoderm. Aceste substante stimuleaza circulatia sanguina si oxigenarea celulelor, combatand astfel celulita. Numarul de sedinte necesar este stabilit de specialist, in functie de gradul de celulita. In general sunt necesare intre patru si sase sedinte de mezoterapie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest