Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Eliminarea toxinelor cu o cura de slabire sanatoasa

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

vineri, 9 aprilie 2010

Eliminarea toxinelor cu o cura de slabire sanatoasa

Poate ca pare complicat si te face sa te gandesti la un centru de sanatate, insa aceasta cura de slabire inseamna a manca sanatos. Daca simti ca ai cateva kilograme in plus, ca esti aproape mereu balonata, atunci spune adio bauturilor acidulate, meselor mereu pe fuga si nu vad de ce nu ai adopta o cura de slabire sanatoasa.

Odata ce se schimba anotimpul, vei avea nevoie de un plus de energie, asa ca a venit momentul eliminarii toxinelor din organism printr-o alimentatie pe baza de legume proaspete, fructe si preparate din peste. Incearca aceasta cura de slabire pe durata a cateva zile si daca te vei simti bine, tine-o asa intreaga saptamana. La fel ca in orice cura de slabire sanatoasa, este important sa bei foarte multa apa.

Mancaruri care vor fi evitate in cura de slabire

1. Carnea rosie: In general contine o cantitate ridicata de grasime, fiind mai dificil de digerat. Preparatele din carne rosie ca sunca, bacon-ul, sandwich-urile si pate-ul trebuie la randul lor evitate pe durata unei cure de slabire, deoarece contin multa sare si conservanti artificiali. In loc de carne rosie vei manca pui, peste sau oua.

2. Carbohidratele rafinate si cura de slabire: Trebuie sa renunti la biscuiti, prajituri sau la alte “rontaieli” la care apelezi de obicei.

3. Cura de slabire a grasimilor: Margarina, untul, maioneza, prajelile, precum si cartofii pai vor disparea din meniu. La condimentarea salatelor foloseste uleiul de masline.

4. Aditivi: Conservantii artificiali si aditivii trebuie evitati in timpul unei cure de slabire, la fel si zaharul. Semipreparatele sunt incluse in aceasta categorie.

Bauturile si cura de slabire: Se vor evita cafeaua, ceaiul si bauturile acidulate. Bea cel putin 2l de apa pe zi, alaturi de un suc de fructe diluat sau un ceai din plante neindulcit.

Mancaruri care trebuie alese cand urmati o cura de slabire

1. Merele si perele reprezinta o sursa importanta de pectina, fibra care previne constipatia.

2. Grefele: Ajuta la eliminarea de celule rosii bolnave si pastreaza nivelul admis de colesterol.

3. Afinele: Imbunatatesc detoxifierea, fiind benefice rinichilor.

4. Ananasul: Ajuta la digerarea alimentelor.

5. Ridichiile: Stimuleaza digerarea alimentelor.

6. Usturoiul: Reduce riscul de aparitie a cheagurilor de sange, precum si presiunea sangelui, fiind un antibiotic natural.

7. Verdeturile: Resurse bogate in vitamina C si in antioxidanti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest