Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Gina Pistol face şedinţe de radiofrecvenţă. Pentru slăbit!

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

sâmbătă, 10 aprilie 2010

Gina Pistol face şedinţe de radiofrecvenţă. Pentru slăbit!

Deşi i-a promis iubitului ei, Nicola, că nu va mai poza dezbrăcată, cea mai îndrăgită vedetă a iepuraşului cu papion din ţara noastră nu a renunţat la lupta cu kilogramele. În afară de un regim alimentar ponderat, frumoasa Gina Pistol urmează un tratament de liposucţie „virtuală”.

În trecut, „iepuraşul” făcea zilnic sport. De ceva vreme, însă, a renunţat la sală şi la jogging în favoarea şedinţelor de radiofrecvenţă si liposuctie virtuala– ceva mai costisitoare, dar mult mai comode.

Gina Pistol vizitează săptămânal o clinică de înfrumuseţare din Capitală, unde urmează o variantă inedită şi nechirurgicală a lipoaspiraţiei si de radiofrecventa care o ajuta la slabit. Întinsă pe spăte, frumoasa scăpă de inestetica celulită, grăsimea de pe braţe, posterior şi picioare fiind topită prin drenaj limfatic.

Deh, cine spunea că trebuie să alergi sute de kilometri şi să ridici tone pentru a arăta ca un iepuraş?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest