Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Trucuri ca sa slabesti, adunate din toate colturile lumii

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

luni, 19 aprilie 2010

Trucuri ca sa slabesti, adunate din toate colturile lumii

Fiecare popor are cultura sa culinara, care merge mana in mana cu clima, relieful, istoria si obiceiurile oamenilor. Unele dintre traditiile culinare sau obiceiuri sunt raspunzatoare pentru forma fizica de invidiat a unor popoare.


Reporterii Reader's Digest s-au oprit asupra cate unui aspect caracteristic unui popor, alcatuind o lista de obiceiurilor sanatoase, care, odata adooptate, te pot ajuta sa-ti tii greutatea sub control si chiar sa slabesti.

Mananca iute - Thailanda

Mancarea thailandeza este printre cele mai iuti din lume. Ardeii iuti grabesc metabolismul, dar adevaratul beneficiu al unei astfel de alimentatii este faptul ca nu poti manca repede.

Spre deosebire de ei, americanii de exemplu mananca "in goana". Astfel ca, atunci cand organismul trimite semnalul ca este satul, deja vei fi mancat mai mult decat trebuie.

Orez si fasole - Brazilia

Nu doar Carnavalul, cu tot ce presupune el, ii tine pe brazilieni in forma. Acestia consuma aproape la fiecare masa cate o farfurie de orez cu fasole. Un studiu publicat in jurnalul Obesity Reasearch arata ca o dieta ce are la baza orezul si fasolea micsoreaza riscul de a deveni obez cu 14%, comparativ cu dieta occidentala, de exemplu.

Secretul este nivelul mic de grasimi si mare de fibra, care stabilizeaza nivelul zahrului din sange. Greu de crezut, dar fasolea chiar iti pregateste corpul pentru a merge la plaja!

Mananca acasa mai des - Polonia

Abia de curand occidentalii au redescoperit beneficiile meselor luate in familie, acasa. Polonezii cheltuiesc doar 5% din bugetul familiei pentru a manca in oras, in timp ce statisticile din SUA arata ca americanul de rand aloca pentru aceeasi activitate 37% din banii de mancare.

Tot statisticile au aratat ca cei care iau masa in oras tind sa manance mai putin sanatos si sa cantareasca mai mult decat cei care gatesc si iau masa acasa .

Nu sari peste micul dejun - Germania

75% dintre germani iau zilnic micul dejun, comparativ cu doar 44% dintre americani. Si alimentele consumate la micul dejun sunt diferite, in Germania fiind vorba despre fructe, cereale integrale si paine, in timp ce in SUA este vorba de mancare de la fast food.

Un studiu realizat in Marea Britanie a aratat ca in creierul celor care sar peste micul dejun se activeaza un centru al recompensei la vederea meselor cu un continut caloric mare, de unde si tentatia irezistibila de a exagera si a consuma exact ce nu trebuie.

Inlocuieste masina cu bicicleta - Olanda

In Olanda, numarul bicicletelor, 18 milioane, il depaseste pe cel al locuitorilor, 16,5 milioane. Insa comparativ cu americanii, care isi uita in garaj bicicletele cu anii, olandezii le folosesc in proportie de 54% in cadrul activitatilor zilnice, cum ar fi mersul la munca sau la cumparaturi.

Un olandez de rand pedaleaza 870 de kilometri pe an. In Amsterdam, de exemplu, multe dintre semafoare sunt sincronizate cu viteza biciclistilor. Nu trebuie uitat ca o ora de pedalat cu viteza moderata arde nu mai putin de 550 de calorii.

Nu te feri de sofran - Malaezia

Acest condiment care abunda intr-un antioxidant extrem de puternic, curcumina, se dovedeste a fi un adversar de temut al grasimilor si te ajuta sa slabesti.

Un studiu recent al Universitatii Tufts a aratat ca soarecii care urmau o dieta bogata in grasimi, dar condimentata cu sofran, au castigat mai putin in greutate decat cei care urmau aceeasi dieta, dar necondimentata.

Ceai rosu - Africa de Sud

Savurat pe intreg teritoriul tarii, ceaiul rosu este mai eficient chiar decat cel verde, si pentru ca este dulce in starea sa naturala, nu necesita zahar sau alti indulcitori. Ca si-a castigat notorietatea o arata chiar faptul ca se vinde in cafenelele Starbucks, cel putin in unele parti ale lumii.

In plus, simpla inlocuire a cafelei cu ceaiul te ajuta sa slabesti, popoarele care iubesc ceaiul avand si o rata mai mica a obezitatii in general. Secretul ar putea consta in catehine sau in simplul fapt ca multi confunda setea excesiva cu foamea, ajungand sa manance cand, in realitate, sunt deshidratati.
Castraveti murati in otet - Ungaria

Ungurii, si nu doar ei, ii iubesc, iar oamenii de stiinta din alte parti ale lumii spun ca probabil otetul este cel care previne depunerea kilogramelor. Cele mai recente studii arata ca acidul acetic, principalul component al otetului, reduce presiunea arteriala, nivelul zaharului din sange, dar si depunerea grasimilor.

Yoga - India

Cand se gandesc la yoga, cei mai multi nu o asociaza cu scaderea in greutate. Insa un studiu recent a aratat ca practicantii au un indice de masa corporala mai mic decat cei care practica diferite tipuri de sport.
Iar explicatia este aceea ca anumite pozitii de yoga dau avant metabolismului. In plus, se incurajeaza ascultarea sinelui, iar semnalul pe care il da organismul atunci cand este satul este mult mai repede si mai usor perceput.
20 - 30 de minute de somn, in timpul zilei - Japonia

In aceasta tara, majoritatea oamenilor fura 20 - 30 de minute de somn in timpul zilei, un obicei care tine cu silueta, din moment ce s-a aratat ca privarea de somn duce la luarea in greutate.

Conform unui studiu realizat de Universitatea Cornell, multe persoane confunda nevoia de somn cu foamea, din cauza unor dezechilibre ale nivelului de leptina si grelina.

Pranzul, cea mai mare masa din zi - Mexic

In loc sa mananci mult seara, asa cum se intampla probabil adesea, mexicanii iau cea mai consistenta masa din zi intre 2 si 4 dupa-amiaza. Pentru ca seara mananca putin, apetitul revine in forta dimineata, ceea ce tine sub control greutatea.

Stai mult la masa - Franta

Pentru francezi, masa, mai ales cea de seara, cand familia se reuneste, este evenimentul cel mai important din zi. 92% dintre familii iau masa laolalta seara, comparativ cu doar 28% dintre americani.

Iar conversatiile din timpul mesei nu fac decat sa incetineasca mancatul si sa dea ocazia organismului sa realizeze ca este satul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest