Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Cura de slabire Dramatic Change numai la Keiko Slim Spa

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

sâmbătă, 17 aprilie 2010

Cura de slabire Dramatic Change numai la Keiko Slim Spa

Dramatic Change este un program de slabire care se intinde pe parcursul a 6 saptamani, cu o frecventa de 3, chiar 4 sedinte pe saptamana. 

Programul  contine un mix impresionant de terapii:
-clasica electrostimulare pentru slabire in centimetri,
-infrarosii pentru slabire si in centimetri si in kilograme,
-ultrasunete pentru defibrozarea tesuturilor,
-radiofrecventa pentru tonifiere,
-masaj endermologic pentru eliminarea celulitei
-mezoterapie virtuala prin dermoporatie,
-liposuctie virtuala prin cavitatie (se pot pierde chiar si 12 centimetri la o singura sedinta de liposuctie virtuala) si multe alte terapii de slabit.
-am adaugat si impachetari anti-celulitice, impachetari la cald si la rece, dar si terapii de detoxifiere accelerata a organismului cu DetoxSpa.

Diagnosticari periodice pe durata programului arata evolutia procesului de slabire, stadiul celulitei si tonusul muscular. Ba mai mult, ultimele doua saptamani ale abonamentului se personalizeaza in functie de rezultatele obtinute pana la acel moment si de observatiile facute de terapeuti cu privire la ce are nevoie organismul in continuare pentru a asigura slabirea .

Dramatic Change este singurul din acest moment care ofera aceasta personalizare a programului in functie de tipologia corpului si rezultatul urmarit, garantand astfel rezultate mai bune decat un program clasic de slabit.

Dramatic Change are acum incredibilul pret de 2.300 lei

Cine participa la campania "O NOUA SILUETA" au 15% discount. Mai multe despre campania O SILUETA NOUA puteti afla centrele Keiko Slim Spa. Sunati ACUM pentru programare!

Sursa: slabire-diete.blogspot.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest