Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Catalin Botezatu a slabit 5 kilograme la Dansez pentru tine

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

miercuri, 14 aprilie 2010

Catalin Botezatu a slabit 5 kilograme la Dansez pentru tine

Cine spune ca dansul nu e un mod de a slabi, se inseala. Dansul este una dintre cele mai placuta metode de a slabi cateva kilograme. Nu numai ca slabesti dar cui nu ii face placere sa danseze?

Catalin Botezatu se numara printre vedetele emisiunii Dansez pentru tine care au slabit serios de cand au intrat in febra dansului.
Cel mai accidentat concurent, Catalin Botezatu , a slabit nu mai putin de 5 kilograme de cand a intrat la Dansez pentru tine.
Din cauza programului, el nu mai apuca sa manance, drept care prefera dulciurile.

"Mananc efectiv ce apuc, insa simt nevoia sa mananc mult dulce, asa ca mananc foarte multe dulciuri, dar si profit ca nu se pune nimic in aceasta perioada in care dansez foarte mult. Apoi, am inceput sa mananc destul de multe verdeturi, dar iau si multe vitamine", a declarat Catalin Botezatu pentru site-ul protv.ro.

Un alt concurent care a slabit serios este Catalin Morosanu - luptatorul de K1 - care a fost senzatia sezonului pana acum.

Din cauza antrenamentelor care ajung si pana la 7 ore pe zi, Morosanu a slabit 5 kilograme.
Cea de-a treia vedeta masculina, Dragos Bucurenci, a slabit doar 3 kilograme de cand este la Dansez pentru tine.
Nici fetele nu au fost scutite de efort, drept care si ele au mai putine kilograme dupa cele 5 saptamani de pregatiri.

Astfel, Iuliana Luciu a slabit 2 kilograme, Diana Dumitrescu - 3 kg, Andreea Spataru fiind singura care si-a pastrat greutatea dinaintea concursului.
In timp ce vedetele au slabit din cauza antrenamentelor, majoritatea partenerilor acestora s-au ingrasat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest