Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: DRAMATIC CHANGE Slabeste fara dieta!

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

vineri, 23 aprilie 2010

DRAMATIC CHANGE Slabeste fara dieta!

Keiko Slim Spa iti propune Dramatic Change in aceasta primavara – un program mega-complex de slabire care se intinde pe o perioada de 6 saptamani, cu o frecventa de 3, chiar 4 sedinte pe saptamana.


Contine o suita impresionanta de terapii: clasica electrostimularea pentru slabire in centimetrii, infrarosii pentru slabire si in centimetri si in kilograme, ultrasunete pentru defibrozarea tesuturilor, radiofrecventa pentru tonifiere, masaj endermologic pentru eliminarea celulitei si mezoterapie virtuala prin dermoporatie, liposuctie virtuala prin cavitatie (se pot pierde chiar si 12 centimetri la o singura sedinta de liposuctie virtuala) si multe, multe alte terapii de slabit. Am adaugat si impachetari anti-celulitice, impachetari la cald si la rece, dar si terapii de detoxifiere accelerata a organismului cu DetoxSpa.

Diagnosticări periodice pe durata programului arată evoluţia procesului de slăbire, stadiul celulitei şi tonusul muscular.

Fiecare corp are propria modalitate de a stoca şi elimina grăsimi. De aceea am ales pentru Dramatic Change să personalizăm ultimele două săptămâni de tratament, în funcţie de tipologia corporală şi de rezultatele diagnosticărilor periodice. Dramatic Change este singurul din acest moment care oferă această personalizare a programului pentru fiecare în parte, garantând astfel rezultate mai bune decat un program clasic de slăbit.

Pret: 2.300 lei. Dramatic Change este parte din campania O NOUĂ SILUETĂ. Persoanele care participă la această campanie şi acceptă să fie fotografiate la începutul, mijlocul şi sfârşitul programului de slăbire au discount de 15% din preţul abonamentului. Fotografiile vor fi folosite în materialele publicitare Keiko Slim Spa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest