Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Dermoporatia, cea mai avansata forma de Mezoterapie virtuala

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

joi, 8 aprilie 2010

Dermoporatia, cea mai avansata forma de Mezoterapie virtuala

Keiko Slim Spa îţi recomandă tratamentul de dermoporatie cea mai avansată formă de mezoterapie virtuala, înlocuind injectarea, dar menţinând obţinerea de rezultate spectaculoase!

Cele mai frecvente aplicaţii sunt tratamente anticelulitice, anti-vergeturi, tratamente antirid sau tratament pentru capilare sparte.

Dermoporatia este o metodă avansată de mezoterapie virtuală pentru că practic vorbim de o procedură care, în mod nomal, ar fi posibilă doar cu ajutorul injecţiilor. Însă în cazul Dermoporaţiei, nu sunt necesare injecţiile, nu există efecte adverse, durere sau riscuri. Nu rişti nimic în numele frumuseţii!

Cele mai frecvente aplicaţii sunt tratamente anticelulitice, anti-vergeturi, tratamente antirid sau tratament pentru capilare sparte.
Dermoporatia este o metodă avansată de mezoterapie virtuală pentru că practic vorbim de o procedură care, în mod nomal, ar fi posibilă doar cu ajutorul injecţiilor. Însă în cazul Dermoporaţiei, nu sunt necesare injecţiile, nu există efecte adverse, durere sau riscuri. Nu rişti nimic în numele frumuseţii!

De ce functioneaza dermoporatia (mezoterapia virtuala)

De regula, din ingredienţii unei creme, foarte puţin – numai 5% ajung efectiv în profunzime. Dermoporaţia insă face ca într-o singură şedintă/ aplicare să patrundă 95% din ingredientii activi în straturile profunde ale pielii.
Avantajul principal al dermoporatiei consta in faptul ca, datorita gradului ridicat de penetrare, rezultatele sunt de-a dreptul spectaculoase, reusind sa vindece din interior cauza vizibila la exterior: diminuarea elastinei si colagenului, formarea ridurilor tip-fisura, scaderea rezistentei cutanate ce duce la lasarea pielii.

Mezoterapia virtuala = electroporatie + electroforeza

Mezoterapia virtuala combină în cadrul aceleiasi şedinţe două terapii puternice: electroporaţia – care măreste porii de până la 400 de ori (cu ajutorul unor impulsuri controlate), crescând foarte mult permeabilitatea epidermei, şi electroforeza - o metodă prin care ingredientele active sunt împinse în straturile foarte profunde ale pielii.

Electroporatie: fenomenul de electroporatie este generat prin impulsuri electrice atent controlate. Se obtine astfel o marire a porilor membranei celulare si se obtine o permeabilizare a membranei. Procedeul de electroporatie este non-invaziv si reversibil – cand actiunea electroporatiei inceteaza, membrane celulara isi revine la stadiul normal.

Electroforeza: actiunea prin care ingredientele active din cocteilul cosmetic sunt impinse in straturile profunde ale pielii pentru a asigura un maxim de rezultate.

Avantajele mezoterapiei virtuale

Dermoporatia constă în introducerea în profunzimea ţesutului a unor substanţe active, iar acest lucru poate fi folosit în diverse moduri:

- putem introduce colagen în, acid hialuronic la nivel facial (sau oriunde e nevoie),
- tratamente anticelulitice localizate strict pe zone afectate (este singura metodă nechirurgicală care poate trata chiar celulita în stadiul 4),
- aminexil pentru tratarea calviţiei,
- elastină pentru vindecarea vergeturilor,
- produse pentru tratarea diverselor forme de acnee,
- tratamente pentru capilare sparte,
- tratamente anti-rid,
- ştergerea petelor de pigmentare,
- hidratarea pielii uscate cronic, etc.

Tratamentul de Dermoporatie (mezoterapie virtuala) te scapa de riduri, celulita si vergeturi

Estetica faciala


Prin diversitatea aplicatiilor, dermoporatia este uluitoare. Deoarece tratamentul de mezoterapie virtuala în sine constă în introducerea în profunzime a unor ingrediente active, acest lucru poate fi folosit în diverse moduri:

- Redefinirea conturului fetei
- Restituirea prospetimii tenului
- Atenuarea vizibila si pe termen lung a ridurilor
- Impiedica procesul de lasare a pielii.
- Ten mai dens, mai ferm, mai elastic, mai bine hidratat.

Tratamente corporale cu rezultate radicale prin mezoterapie virtuala

- tratament antivergeturi prin introducerea de elastină conduce la estomparea pana la disparitie a vergeturilor
- tratamente anticelulitice (trateaza nechirurgical chiar si celulita in stadiul 4)
- tratamente pentru capilare sparte
- refacerea tonusului muscular
- redare fermitatii pielii
Recomandari mezoterapie virtuala

Tratamentul de Dermoporatie sau mezoterapie virtuala cu ingrediente active oferit de Keiko Slim Spa are rezultate vizibile instant. O şedinţă de mezoterapie virtuala durează 15 minute si recomandăm îmbinarea cu o şedinţă de microdermabraziune cu particule de diamante pentru a obţine un maxim de efect.

Keiko Slim Spa este un salon de infrumusetare specializat in slabire ultrarapida, remodelare corporala si estetica faciala. Singurul salon de remodelare corporala din Bucuresti care urmareste scaderea dramatica in greutate, utilizand metode si aparate profesioniste, avand in acelasi timp grija de trup si de suflet.

Keiko Slim Spa este dotat exclusiv cu echipamente marca ROWE. Demoporatia este terapie de infrumusetare distribuita in Romania in exclusivitate de Rowe – distribuitor de aparatura si echipamente de slabit pentru saloane infrumusetare.


Sursa: www.keiko.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest