Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Cele mai bune alimente pentru slabit

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

vineri, 30 aprilie 2010

Cele mai bune alimente pentru slabit

Va prezint mai jos cateva alimente pentru slabit. Nu trebuie sa te infometezi ca sa dai jos cateva kilograme.

Branza
Branza este o sursa excelenta de cazeina (substanta proteica si nutrient benefic in dezvoltatea masei musculare). Un experiment realizat de danezi a relevat ca, mancand timp de trei saptamani, aproximativ 100 de grame de branza, zilnic, lipoproteina de densitate scazuta sau colesterolul "rau" este mentinut sub control si nu creste.

Grapefruit
Jumatete de grepfruit, de trei ori pe zi, te ajuta sa dai jos 1 kg la 12 saptamani, fara sa renunti la ceea ce mananci de obicei. Nutritionistii explica asta prin faptul ca acidul din grepfruit diminueaza rata de digestie, prin urmare te simti satula pentru mai mult timp.

Cotlet de porc
Raportul porteine per grame arata ca un cotlet de porc asigura de cinci ori mai mult seleniu (mineral esential in diminuarea riscului dezvoltarii cancerului de prostata) decat carnea de pui sau de vaca. Nu inseamna ca trebuie sa faci exces, ci periodic, sa consumi 200 grame de cotlet de porc (cu garnitura de legume, nu cu cartofi prajiti).

Mar
Un mar pe zi te fereste de acumularea de kilograme, iar nutritionistii recomanda sa mananci fructul inainte de a lua pranzul. Mai mult, continutul lui bogat in fibre te ajuta sa nu resimti foamea prea des.

Oua
Renunta la cerealele de la micul dejun - ouale cu cateva bucatele de branza te vor ajuta sa-ti controlezi foamea de-a lungul zilei. Ouale sunt bogate in proteine si, pe masura ce reusesti sa consumi mai multe proteine dimineata, cu atat eviti sa mananci mai mult la pranz sau la cina, evitand astfel riscul ingrasarii. Doza de proteine recomandate dimineata este de 20-30 de grame.

Fasole

Daca nu iti plac legumele, gandeste-te asa: fasolea te ajuta sa ai o presiune a sangelui buna, in plus este bogata in fibre si potasiu care ajuta la combaterea hipertensiunii. Incearca sa consumi din cand in cand o portie mica de fasole gatita, de 3-4 ori pe zi.
 
Peste

Pestele, in general, este bun pentru inima, dar si pentru sistemul digestiv, deoarece contine Omega 3 (acid care contribuie la cresterea nivelului de leptina). Somonul este bogat in Omega 3 si ne permite sa resimtim satietate pe perioade mai lungi de timp. Poti apela si la inlocuitori, cum ar fi capsulele cu ulei de peste care sa contina 500 de miligrame de Omega 3.

Lapte

Incearca sa bei o cana cu lapte in loc de suc in fiecare dimineata, pentru ca astfel iti vei putea controla pofta de mancare pana la pranz. Si sucul, si laptele, au acelasi numar de calorii, insa o cana de laptele are in plus 25 gr proteine, pe care sucul de fructe nu le ofera, ci le inlocuieste cu aproximativ 63 gr zahar.

Un comentariu:

  1. Bună Ziua
    Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
    Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
    Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
    Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
    Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
    Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.
    Mulţumesc,
    Cu stimă Vlad!

    RăspundețiȘtergere

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest