Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: LIPOSUCTIA VIRTUALA, CEL MAI PERFORMANT TRATAMENT CORPORAL DE SLABIRE

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

luni, 3 mai 2010

LIPOSUCTIA VIRTUALA, CEL MAI PERFORMANT TRATAMENT CORPORAL DE SLABIRE

Liposuctia virtuala te ajuta sa scapi de kilogramele in plus, fiind cea mai noua si mai performanta terapie corporala. In timpul sedintelor de tratament, celulele grase sint “sparte”, iar excesul de grasime este drenat si eliminat din organism. Tehnica este asemanatoare lipoabsorbtiei clasice, dar se face fara canule, fara anestezie, fara durere si fara necesitatea unei perioade de recuperare.
 
Procedura este complet neinvaziva si nedureroasa si se face in trei pasi: inmuierea tesutului gras (prin impachetari, radiofrecventa si tratament la capsula, termocuverta), liposuctia virtuala propriu-zisa si, la final, drenajul limfatic (prin presoterapie).

Rezultatele sint spectaculoase, vizibile pe centimetru, imediat dupa prima sedinta, si pot fi mentinute prin respectarea unor reguli minime de alimentatie. In ziua sedintei de tratament, este necesar un regim alimentar complet lipsit de grasimi, pentru a nu supraincarca organismul cu lipide, iar specialistii recomanda si putin miscare (urcat pe scari, de exemplu), pentru a ajuta drenajul limfatic si eliminarea grasimii “topite”.

In VIDEO, specialistii de la Keiko Slim Spa iti explica si iti arata, pas cu pas, cum seface liposuctia virtuala.




Sursa: www.irinareisler.ro

2 comentarii:

  1. buna as vrea si eu un tratament de asta cam cat costa si in ce orase se afla?

    RăspundețiȘtergere
  2. in bucuresti poti merge la centrele keiko slim spa. Dar poti intra pe ultralipo-slabire.ro si acolo vei vedea toate centrele din bucuresti si din tara care au aparatul de liposuctie virtuala.

    RăspundețiȘtergere

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest