Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: 8 minute de exercitii care ard 500 de calorii

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

marți, 18 mai 2010

8 minute de exercitii care ard 500 de calorii

Perseverenta este cheia reusitei. Nu este obligatoriu sa acorzi foarte mult timp din zi pentru exercitiile fizice astfel incat sa iti mentii silueta dorita si sa te bucuri de o sanatate de fier. Pentru persoanele foarte ocupate care nu reusesc sa isi gaseasca timp pentru o plimbare de jumatate de ora prin parc ori pentru un program la sala de fitness propunem un program intens de exercitii care dureaza doar 8 minute. Important este ca acest program sa il integrati in rutina zilnica, sa il efectuati dimineata si inainte cu o ora de a-l incepe sa luati un mic dejun mediu, ci nu copios pentru a nu va ingreuna digestia. 

Exercitiile acestui program sunt foarte dinamice si trebuie realizate in cel mai rapid ritm pe care il puteti avea. Ca sugestie, puteti asculta o muzica antrenanta, cu ritm foarte rapid in timpul exercitiilor.

Pas rapid in zig-zag

Primele doua minute constau in efectuarea foarte rapida a pasului in zig-zag. Stati in picioare, cu mainile indoite pe langa corp ca in timpul alergarii, apoi pasiti alternativ in lateral cand pe un picior, cand pe celalalt, inaintand cinci pasi in zig-zag, apoi in spate din nou cinci pasi cu transferul rapid al greutatii de pe un picior pe celalalt.


Balans fata-spate
In urmatorul minut se recomanda schimbarea alternativa a greutatii pe cate un picior, dar pe directie fata-spate, cu nu in lateral ca mai sus. Astfel de zece ori schimbati greutatea avand in fata un picior, apoi de zece ori schimbati greutatea de pe un picior pe altul avand in fata celalat picior.

Forfecare laterala

Urmatorul minut consta in forfecari laterale. Astfel incepeti exercitiul cu un picior incrucisat in fata celuilalt, apoi dintr-o singura saritura departati picioarele si le incrucisati apoi invers. Saritura trebuie sa fie inalta pentru a avea timp sa parcurgeti cu picioarele exercitiul. Se alterneaza aceste sarituri incrucisand in fata cand un picior, cand celalalt, intr-un ritm foarte rapid, incercand sa va mentineti corpul drept si privirile inainte, timp de un minut.

Forfecari fata-spate

Forfecarile fata spate se fac in aceeasi maniera ca cele laterale, cu precizarea ca picioarele vor fi aruncate in fata si in spate inainte de incrucisare. Incrucisarea se va face de aceasta data pe directie sagitala. Exercitiile se fac rapid timp de un minut, mentinand corpul drept.

“Crocodili”

Aceste exercitii au fost numite astfel datorita dificultatii lor, fiind mai grele pentru incepatori. Se incepe din picioare, urmeaza o saritura cu bratele in sus, apoi o coborare pana jos cu picoarele indoite si trecere in pozitie de flotari, apoi o flotare, din nou ridicare rapida cu saritura in care se ridica si bratele, coborare, flotare si tot asa pe un ritm rapid timp de un minut. Nu va opriti, chiar daca obositi, continuati exercitiul asa cum puteti, doar dureaza... un minut.

Barcuta

Va asezati in pozitie de flotari, indoiti coatele astfel incat sa aduceti pieptul la distanta de patru degete de sol, apoi va balansati corpul pe care il mentineti drept astfel incat sa formati un cerc. Faceti alternativ cateva cercuri in sesnul acelor de ceasornic, apoi invers, timp de un minut.

Intre exercitii nu se face pauza, ele se fac consecutiv timp de opt minute, fara oprire.

sursa: healthy.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest