Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Simona Sensual a ajuns la spital din cauza unei cure de slabire

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

luni, 31 mai 2010

Simona Sensual a ajuns la spital din cauza unei cure de slabire

Din ciclul ASA NU, Simona Sensual a ajuns, marti noaptea, pe patul de spital, cu perfuzii, din cauza unei cure drastice de slabire.


Vedeta rubricii Vremea din Libertatea ne-a marturisit ca a vrut sa scape de sapte kilograme in doar trei zile, motiv pentru care s-a infometat. Conform declaratiilor apetisantei blonde, cura de slabire tinuta ar fi făcut-o sa se simta bine, in acest weekend, la plaja, Simona Senzual avand programata o excursie pe litoralul romanesc, unde voia sa uite de problemele ei amoroase.

E foarte stresata in ultima perioada

“Nu am mancat nimic trei zile, am luat doar niste pastile de slabit, si mi s-a făcut rau. Am fost la spital, mi-au pus niste perfuzii dupa care a plecat acasa. Probabil faptul că nu am mancat si stresul prin care trec în aceasta perioada au dus la aceasta stare si mi-au accentuat si depresia”, ne-a spus Simona.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest