Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Victoria Beckham - primavara-vara 2010

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

miercuri, 26 mai 2010

Victoria Beckham - primavara-vara 2010

Desi abia am inceput sa ne acomodam cu schimbarea de sezon si cu ideea ca avem in fata o lunga asteptare pana la o noua vacanta in toata regula, iata ca New Yorkul deja ne aduce cele mai noi colectii ale designerilor, colectii dedicate sezonului de primavara-vara 2010.


Celebra saptamana a modei a debutat pe 10 septembrie, gazduind pana acum designeri de calibru precum: Zac Posen, Diane von Furstenberg, Carolina Herrera, Marc Jacobs si multi altii.

Asa cum anunta cu putin timp in urma, Victoria Beckham a revenit la New York Fashion Week cu o noua colectie care ii poarta semnatura. Desi prezentarea a avut loc in cadrul unui eveniment mai intim, presa speculand pe seama acestui detaliu si recenta intrare in business a prietenei sale Katie Holmes , Victoria Beckham a primit din nou critici favorabile.

Cea de-a treia colectie cu care doamna Beckham incearca sa-si fondeze imaginea de designer contine 20 de piese, toate vibrand de stilul elegant cu care fosta Posh Spice ne-a obisnuit de-a lungul timpului.

De data aceasta insa, este de notat o certa evolutie si, cum insasi Victoria afirma, o dorinta de a-si forta limitele, "de a experimenta cu texturi, siluete si imprimeuri".

Colectia se bazeaza, in continuare, pe evidentierea siluetei, insa de data aceasta Victoria Beckham apeleaza la multiple detalii geometrice, fie ele de croiala, asa cum intalnim in cazul accentuarii umerilor, fie de aplicatii si accesorii care marcheaza talia.

Experimentele pe care Victoria Beckham le-a intreprins in aceasta noua colectie tin atat de silueta, cat si de lungimi si detalii. Daca lungimea rochiilor de zi si de cocktail ramane la nivelul genunchiului, lungime pe care Victoria Beckham si-a insusit-o in adevaratul sens al cuvantului de-a lungul timpului, rochiile de seara sunt extrem de lungi si in egala masura feminine. Rosul si negrul sunt culorile pe care Victoria le propune pentru un look holywoodian.
Geometria are un loc extrem de important in aceasta colectie, fapt evidentiat atat de print-uri, croi, cat si de detalii precum insertii de culoare si accesorii: centuri incorporate rochiei. Un detaliu placut este dat de fermoarul aplicat pe intreaga lungime a unei rochii care altfel ar fi fost doar a alta little black dress.

Surprizele furnizate de colectia de primavara-vara 2010 a Victoriei Beckham sunt: aplicatiile din dantela lucrata manual (prezente la nivelul umerilor), rochia realizata in intregime din dantela, dar si experimentul rochiilor cu print spray. Imbinarea de culori cuprinde tonuri de galben, portocaliu, negru si purpuriu, amintind de un apus de soare.

Paleta cromatica sugerata este destul de vasta: in afara clasicului negru, un loc important este adjudecat de rosul puternic, galbenul pai si albastrul metalic, alaturi de tonuri mai temperate de alb, bej, ivoriu.

Prin aceasta terta colectie, Victoria Beckham lasa de inteles ca moda nu este numai o joaca pentru o sotie de fotbalist si probabil, in urmatoarele sezoane, vom admira colectii din ce in ce mai interesante.

Andreea - Ina Gartoi

sursa foto: style.co

Un comentariu:

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest