Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Rejuvenare faciala cu IPL folosind tehnologia revolutionara E-light

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

luni, 17 mai 2010

Rejuvenare faciala cu IPL folosind tehnologia revolutionara E-light

Rejuvenarea faciala cu IPL este cea mai noua si revolutionara terapie faciala cu rezultate spectaculoase si rapide datorita E-light. E-light este cea mai noua tehnologie din lume pentru epilare definitiva si rejuvenare faciala. E-light este tehnologia ce combina cu succes IPL (Intense Pulsed Light) cu radiofrecventa bipolara si de aceea rezultatele sunt spectaculoase: penetrarea este mult mai profunda. Acum la Keiko Slim Spa poti face tratamente de rejuvenare faciala cu noul aparat de epilare definitiva si rejuvenare faciala BeautyX, aparat bazat pe tehnologia E-light.


La Keiko Slim Spa, tehnica E-light - IPL si radiofrecventa bipolara cu aparatul BeautyX are aplicatii multiple. Poate fi folosita pentru epilare definitiva, depigmentare si tratament acnee (doar a cicatricilor lasate de acnee), tratament cuperoza si rejuvenare faciala.

Inainte de tratamentul cu E-light- IPL si radiofrecventa bipolara trebuie efectuata o consultatie, in cadrul careia se stabileste tipul de piele si se declara consumul de medicamente (antidepresive, unele antibiotice, retinoizi). Cu doua saptamani inainte si pe durata intregului tratament IPL si radiofrecventa bipolara cu BeautyX, pacientul nu trebuie sa foloseasca creme sau alte produse exfoliante (gomaj sau peeling), trebuie sa evite soarele si aparatele UV sau creme autobronzante.

Dupa tratamentul E-light- IPL si radiofrecventa bipolara, pana cand roseata pielii dispare de la nivelul zonelor tratate, nu sunt recomandate: aplicarea cosmeticelor pe aria tratata, evitarea piscinelor cu chimicale (clor), sauna si jacuzzi, activitati care cauzeaza transpiratie excesiva, expunerea la soare si UV.


Rejuvenare faciala cu IPL si radiofrecventa bipolara


Cel mai important factor care provoaca imbatranirea pielii si aparitia ridurilor este lumina solara. Tratamentul de rejuvenare faciala se realizeaza cu ajutorul luminii,insa cu lumina E-light- IPL si radiofrecventa bipolara. E-light incalzeste fibrele de colagen, ceea ce stimuleaza organismul sa produca altele noi. In acelasi timp creste fluxul de sange si se stimuleaza regenerarea celulara. Efectul este eliminarea ridurilor si o mai buna sustinere a vaselor de sange din piele, impiedicand spargerea sau dilatarea acestora.

Programul de rejuvenare faciala se poate aplica pe fata, gat, decolteu sau maini. Rezultatele sunt spectaculoase! Dupa aproximativ 4- 6 sedinte, se obtine o rejuvenare faciala de 2 pana la 5 ani. Tratamentul E-light – IPL si radiofrecventa bipolara de rejuvenare faciala se reia la 2-3 saptamani iar daca tenul este sensibil si deschis la culoare la 3 saptamani.

Efectul tratamentului de rejuvenare faciala la BeautyX poate fi sustinut la Keiko Slim Spa prin asociere cu microdermabraziune, radiofrecventa, dermoporatie si endermologie faciala.


Tratament acnee si depigmentare cu IPL si radiofrecventa bipolara

E-light tratament acnee cu IPL si radiofrecventa bipolara la BeautyX se bazeaza pe generarea de caldura la nivelul dermului, prin absorbtia energiei de catre principalii cromofori ai pielii (apa, oxi hemoglobina, melanina). Aceasta caldura determina modificări ale tesuturilor invecinate care conduc in final la modificarea colagenului cu imbunatatirea aspectului fizic. E-light tratament acnee necesita 6-8 sedinte pentru a ajunge la rezultatele dorite, un ten curat fara uratele cicatrici lasate de acnee. Se repeta la 2-3 saptamani in functie de tipul de ten.

IMPORTANT! E-light tratament acnee cu IPL si radiofrecventa bipolara nu se aplica pe acneea activa.

Efectul unui tratament acnee la Keiko Slim Spa, poate fi sustinut cu microdermabraziune, ultrasunete si dermoporatie


Tratament cuperoza cu IPL si radiofrecventa bipolara
Cuperoza reprezinta vasele sangvine mici dilatate sau sparte care se pot regasi oriunde pe suprafata corpului. Acestea sunt inestetice si, mai ales daca sunt pe fata, pot afecta modul in care interactionati cu altii.
In tratament cuperoza, lumina E-light- IPL si radiofrecventa bipolara este absorbita de catre vasele de sange (de hemoglobina din vase) care sunt astfel distruse prin termoliza. Dupa ce sunt distruse, sangele nu mai circula prin ele si dispare acel aspectul atat de neplacut al cuperozei. Sunt necesare 3-8 sedinte de E-light tratament cuperoza in functie de intinderea si stadiul evolutiv al cuperozei. In urmatoarea saptamana de la tratament se va atenua treptat roseata tegumentara si a capilarelor dilatate. Programul tratament cuperoza cu IPL si radiofrecvenata bipolara poate fi repetat la 10-14 zile.

La Keiko Slim Spa, efectul unui tratament cuperoza cu BeautyX, poate fi sustinut cu dermoporatie.

Oferta promotionala- 18februarie- 31mai la Keiko Slim Spa

La orice abonament IPL achitat integral se va primi CADOU 4 sedinte de drenaj limfatic facial respectiv 4 sedinte microdermabraziune faciala.

Sursa: http://www.keiko.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest