Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Arde grasimile urgent: 8 Metode sigure

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

marți, 11 mai 2010

Arde grasimile urgent: 8 Metode sigure

Iti propunem 8 reguli simple pentru a obtine maximum posibil din activitatile zilnice, in asa fel incat sa poti sa ai silueta mult visata!


Nu trebuie sa te chinui si sa te supui unui efort supra-omenesc pentru a scapa de grasimi si a arde caloriile. Iti propunem 8 reguli simple pentru a obtine maximum posibil din activitatile zilnice, in asa fel incat sa poti sa ai silueta mult visata, cu putin efort.

Crezi ca stii regulile generale pentru a obtine o silueta frumoasa?! Posibil, dar noi tindem catre silueta perfecta!

Regula 1: Fii matinala pentru a te tine de treaba!

Propune-ti sa faci exercitiile primul lucru dimineata, si iti vei creste sansele de a fi constanta cu pana la 300%. Un studiu efectual pe un grup de 500 de persoane arata faptul ca 75% dintre cei care practica exercitiile de fitness dimineata reusesc sa pastreze aceasta rutina in mod regulat, comparativ cu numai 50% dintre cei care se duc la sala dupa-amiaza, sau 25% dintre cei care o fac seara, dupa orele de lucru.

Explicatia este simpla – la inceputul zilei ai cele mai putine scuze probabile pe care ti le poti oferi, pentru a renunta la bunul obicei (in afara de dorinta de a dormi mai mult, evident). Daca reusesti sa iti creezi acest obicei vei avea un avantaj in plus – un alt studiu arata ca 20 de minute de exercitii moderate imbunatatesc capacitatea de concentrare si functiile cognitive.

Regula 2: Anduranta, apoi viteza

In loc sa aloci intreaga perioada exercitiilor care te ajuta sa arzi calorii, iti propunem sa ai in vedere o cu totul alta rutina – incearca sa ridici greutati sau sa faci orice alt exercitiu de anduranta, timp de 20 de minute, inainte de exercitiile cardio. Un studiu efectuat de catre Universitatea din Tokio a aratat ca persoanele care procedeaza in aceasta maniera ard mult mai bine grasimile, decat cele care aloca intreaga perioada exercitiilor cardio.

Ordinea aceasta este deosebit de buna si pentru inima – arterele se strang, pe parcursul exercitiului de rezistenta, crescand presiunea snagelui, in timp ce exercitiul cardio are exact efectul invers asupra corpului, contracarand efectele initiale. In plus, exercitiul de rezistenta presupune coordonare si tehnica, de care poti beneficia numai daca nu esti obosita si incepi cu aceasta etapa. La polul opus, exercitiul cardio nu reprezinta altceva decat o miscare repetitiva, ritmica, pe care o poti efectua si atunci cand esti mai obosita.

Regula 3: Impingandu-ti limitele iti cresti metabolismul!

Ai terminat etapa de tonifiere si esti pregatita pentru a transpira, la cardio?! Incearca sa fortezi doar un pic limitele, pentru a beneficia de un extra de calorii arse. Exercitiul efectuat la intensitati mai mari sporeste productia de hormoni de crestere, care au ca rol metabolizarea grasimilor pentru a fi folosite ca si carburant al organismului.

In plus, rata metabolismului va creste cu pana la 15% peste nivelul normal, permitand arderea unor calorii suplimentare si dupa terminarea exercitiului. Cu alte cuvinte, daca ai reusit sa arzi 300 de calorii pe perioada exercitiului, vei mai arde alte 45 pe parcursul primelor ore ulterioare exercitiului.

Pentru a potenta efectul, trebuie sa iti alegi o viteza care sa reprezinte o provocare. Intr-un studiu efectuat la Universitatea din Virginia pe un grup de femei supraponderale, cele care faceau efort la intensitate mai mare timp de 3 zile pe saptamana si la intensitate medie, pe parcursul a alte 2 zile pe saptamana, au reusit sa piarda cu 3 cm mai mult din talie decat cele care au lucrat la intensitate moderata, dupa o perioada de 3 luni.

Daca simti ca nu faci fata, poti incerca sa alternezi intensitatile – foloseste intensitatea mare, timp de un minut, dupa care cea suportabila, timp de 3-4 minute.

Regula 4: Renunta la scaun, pentru a-ti tonifia muschii fesieri

Chiar si in cazul in care faci sport in mod frecvent, cu siguranta ai nevoie de exercitiu suplimentar, pentru tonifierea muschilor fesieri, pe care ii neglijezi stand la birou toata ziua. In cazul in care faci jogging, de exemplu, chiar daca simti ca iti lucrezi muschii, cei fesieri cu siguranta nu sunt inclusi in antrenament, mai putin in cazul in care alergi pe un drum care urca in panta.

Vestea cea buna?! Poti sa ai grija de acesti muschi chiar si de la birou, cand iti lipseste colegul sau este preocupat de o stire de presa...

Ridica-te de pe scaun, cu picioarele departate la nivel umerilor. Coboara incet fundul, incordand muschii fesieri, pana atingi scaunul, apoi ridica-te, in acelasi ritm (fara sa sari si fara sa te asezi pe scaun). Efectueaza aceste miscari de cate 10-15 ori in 3 reprize, silnic, si vei vedea in scurt timp rezultatele: un posterior mai tonifiat, jeansi care iti vin mai bine!

Regula 5: Energizeaza-te la mijlocul zilei, cu un mars rapid!

Aceasta este regula 20-20: 20 de minute de aerobic de intensitate medie (precum un mars efectuat intr-un ritm alert) iti pot da un plus de energie de pana la 20%. Pare paradoxal, din moment ce intotdeauna ai gandit ca sportul te va obosi, dar de fapt se intampla exact contrariul.

Datorita miscarii se modifica nivelul de serotonina si dopamina produse, conducand la un plus de energie. In plus vei arde 75 de calorii in aceasta scurta repriza – o idee mult mai buna decat sa folosesti timpul respectiv pentru a manca o punga de chipsuri sau fursecuri...
Regula 6: Fa pasi de urias

Atunci cand alegi sa urci pe scari (si iti sugerez sa o faci din ce in ce mai des) incearca sa urci cate doua trepte (mai putin in cazul in care ai tocuri). Incercarea de forta iti activeaza muschii, incat vei reusi sa arzi mai multe calorii decat daca ai urca intr-un ritm mai lent, treapta cu treapta. In plus, vei folosi astfel niste muschi care nu sunt solicitati, in mod normal.
Regula 7: Intinde-te!

Exercitiile de streching ajuta foarte mult pentru a diminua tensiunile musculare, conform unui studiu efectual de catre Catrul de Sanatate Norvegian din Oslo. Obisnuiai sa renunti la exercitiile de intindere, de la finalul partidei de fitness? Iti sugeram sa te mai gandesti o data...
Regula 8: Ai grija la pantofii de sport

Un cercetare efectuata recent a demonstrat ca pantofii de sport reprezinta echipamentul care este uitat cel mai frecvent acasa, unul dintre principalele motive pentru care sari peste ora de fitness... inlatura acest obstacol in modul cel mai evident – pune-i in geanta si agata-i de clanta de la usa, seara, inainte de ora programata de de fitness.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest