Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Alimentatie sanatoasa... si la birou?

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

vineri, 28 mai 2010

Alimentatie sanatoasa... si la birou?

De fiecare data cand vorbim despre sanatate tindem sa atragem atentia asupra alimentatiei care, se pare, este cauza principala a majoritatii bolilor neinfectioase. Chiar si o boala infectioasa are printre cauze alimentatia neadecvata care duce indirect la scaderea imunitatii. In tot cazul, sanatatea noastra se invarte in jurul a catorva cauze majore: alimentatia gresita, lipsa sportului, odihna incorecta, abuz de medicamente, viciile, lipsa pozitivismului, hidratarea insuficienta, neglijarea igienei etc.


Teoretic, intr-o zi ar trebui sa avem cel putin o jumatate de ora rezervata sportului intens cu exercitii energice si alergare, apoi sa avem trei mese principale din care micul dejun sa nu lipseasca, sa bem minim doi litri de lichide, sa dormim 7-8 ore pe noapte, sa fim veseli si totodata sa avem timp de noi, de familie, de prieteni, de curatenie si asa mai departe. Cum sa facem toate acestea? Parca in permanenta suntem in criza de timp, de bani, de forta interioara, de dragoste, de rabdare, in criza de orice.


Cum sa mancam sanatos la birou

Goethe spunea ca “Lumea nu-i a celor care pot, e a celor care vor”. Asadar, daca avem vointa, multe devin posibile. Oare realizam ca cea mai mare parte din viata noastra ne-o petrecm la locul de munca? Am putea sa intoarcem cumva toate acestea in favoarea noastra, sa ne creem un mediu de munca placut, sa socializam si sa radem in micile pauze pe care le avem, sa ne alimentam corect, sa incercam sa ne finalizam treburile in timp util – aceasta din urma fiind poate una dintre cele mai bune metode de a evita stresul, caci daca iti minimalizezi grijile, stresul devine si el... minim. Sigur, este usor sa vorbim, greu este sa punem in practica, dar conform vechii vorbe populare “omul sfinteste locul” tind sa cred ca ar putea fi loc de “mai bine” daca am acorda putina atentie si acestui aspect. Desigur, situatia defiera de la om la om, fiecare din noi avem conditiile noastre de munca si propriile responsabilitati.

Insa pentru a adopta o alimentatie sanatoasa la locul de munca avem mai multe posibilitati. Daca doriti neaparat sa faceti comanda de mancare atunci recomandabil este sa alegeti acele preparate sanatoase, ca salate cu carne de pui, curcan sau peste ori cu branza si sa evitati sosurile, preparatele prajite, pastele si mancarurile fast-food, cartofii prajiti, sucurile, ouale. Puteti alatura un gratar salatei respective. O alta varianta sanatoasa o reprezinta o portie de mamaalliga cu branza si smantana spre exemplu sau preparate din legume si carne, dar neprajite, cum sunt preparatele din bucataria chinezeasca.

Puteti comanda de asemenea o supa sau ciorba, insa felul doi va trebui sa fie mult mai sarac caloric, poate doar o salata. Desigur, sa comandati mancarea nu va costa timp, insa indicat este sa faceti alegerile sanatoase.


O alta varianta o reprezinta aceea in care va preparati de acasa mancarea din ziua respectiva, atat cat este posibil. Fie o salata, fie preparate fierte, la cuptor sau la gratar pot fi luate si depozitate la locul de munca, daca aveti frigider. Nu se recomanda sa va preparati sandwich-uri.

Atentie la hidratare! Nu consumati sucuri, ideal este fie sa va luati de acasa o sticla de ceai, fie sa va preparati la locul de munca ceaiul sau sa beti lapte ori apa plata.

Dupa-amiaza consumati fie un iaurt mare, fie trei-patru fructe. Evitati dulciurile, fainoasele, chipsurile si toate rontanelele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest