Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Cosmina Pasarin a testat bronzul organic

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

luni, 31 mai 2010

Cosmina Pasarin a testat bronzul organic

Iata metoda de bronzare care intinereste pielea


A venit vara si vrei o piele ciocolatie, nu? Pana ajungi la mare, trebuie să fii macar un pic bronzata, asa ca apelezi la felurite metode ca să obtii un bronz perfect.


Dar unele presupun riscuri, caci, de exemplu, solarul, poate avea efecte daunatoare asupra pielii. Cosmina Pasarin a gasit o metoda fara riscuri: bronzarea organica, pe care o poti efectua la salonul Keiko Slim SPA (http://www.keiko.ro/).

E un procedeu care se efectueaza numai in saloane si presupune aplicarea, prin pulverizare, a unei solutii organice, Tan Organic, care va colora pielea într-o nuanta naturala. “Spre deosebire de alte metode de bronzare (de exemplu, cele pe baza de zahar), aceasta solutie este 100% naturala, avand un continut bogat in acid hialuronic, aloe vera, vitamina B5, ginseng, extracte de citrice si de ceai alb”, spune Doina Humaila, terapeut la Keiko Slim Spa. Metoda este una cu efect anti-imbatranire, avand proprietati benefice reintineririi si hidratarii pielii.

“Solutia intra in contact cu straturile superioare ale dermei, nu si cu melanina”, adauga specialistul de la Keiko Slim Spa.

Bronzul dureaza între 7 şi 9 zile, sedintele le poti repeta ori de cate ori doresti. Conditia esentiala e sa lasi sa treaca macar 8 ore de la o sedinta, apoi sa faci dus.

Cosmina Pasarin s-a convins ca este cea mai sanatoasa metoda de bronzare si ca in urma procedurii de bronz se obtine un bronz intens si o piele catifelata.

Pentru ca bronzul să reziste cat mai mult, e ideal să renunti la buretii de baie atunci cand faci dus si sa nu folosesti produse abrazive. La Keiko Slim SPA, o sedinta de bronzare organica te costa 60 lei.

Alte metode

Solar- Avantaje

* obtii o piele bronzata după 6 – 8 minute de expunere;

* efectul e de durata.

Dezavantaje

* expunerea repetata poate avea efecte cancerigene asupra pielii;

* sedintele trebuie repetate la interval de o saptamana, daca vrei un bronz permanent.

Pret: un minut costa între 1,2 – 2 lei (exista si variante de abonament, cu tarife care variaza intre 100 si 250 lei)

Trestie de zahar

Avantaje

* nu are efecte secundare asupra pielii, componenta solutiei pulverizate fiind pe baza de trestie de zahar;

* asigura un bronz luminos.

Dezavantaje

* sedintele trebuie repetate la 6 – 8 zile;

* prin transpiraie, bronzul dispare, treptat;

* exista posibilitatea sa lase urme pe haine;

* se practica numai in anumite saloane.

Pret: 85 – 100 lei sedinta

Crema autobronzanta

Avantaje

* nu are efecte nocive asupra pielii;

* in cateva minute, obtii o piele bronzata;

* metoda e de aplicat acasa, nu necesita deplasare la salon;

* efect hidratant.

Dezavantaje

* e posibil sa pateze hainele;

* bronzul dispare relativ repede, atunci când faci dus.

Pret: 45 – 85 lei

La soare

Avantaj

* nu costa nimic să mergi la plaja.

Dezavantaj

* expunerea la razele ultraviolete duce la imbatranirea pielii si poate avea efecte cancerigene;

* trebuie sa aplici mereu o lotiune cu factor de protectie ridicat, chiar si ori de cate ori iesi din apa, dupa o baie in mare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest