Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Exercitii Yoga

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

luni, 10 mai 2010

Exercitii Yoga

Te-ai saturat de exercitiile normale de fitness si vrei sa treci la alt nivel? E-slabire.ro iti recomanda sa faci exercitii Yoga!
Exercitii yoga- difera de gimnastica obisnuita prin faptul ca nu miscarea este predominanta, ci obtinerea si mentinerea unei pozitii anume, avand o atitudine mintala constanta. Yoga presupune o buna dispozitie psihofizica, un tonus bun, optimism si incredere in viata, factori ce creeaza de la sine o baza psihica si organica utila in terapie.
Pentru exercitii yoga, executarea unei asana (pozitie) corecte presupune respectarea unor reguli prezentate de e-slabire.ro:
imbracaminte potrivita si care sa nu stranga

intestin si vezica golite, cu digestia terminata de cel putin 3 ore

o buna concentrare mintala

solul pe care lucram sa nu fie acoperit cu plastic, pentru a nu impiedica reincarcarea trupului


Cerinte esentiale pentru exercitii yoga sunt:

miscari lente, armonioase, constiente

respiratie potrivita cu miscarea

imobilitate fizica si mintala dupa obtinerea pozitiei

orientarea trupului in directia nord-sud

schimbarile de pozitie se fac numai in faza de expiratie

Prin respectarea acestor reguli, un set de exercitii yoga ne ajuta sa mentinem echilibrul psihofizic.

Starea de destindere predispune la functionarea optima a aparatelor circulator, neurovegetativ si hormonal, ce sunt in acelasi timp stimulate de pozitiile neobisnuite ale fiecarei asana in parte.
Exercitii yoga deosebit de folositoare pentru celulita sunt pozitia lotusului (padmasana), cea a copacului (vrkasana), pozitia in unghi (konasana), pozitia cobrei (bhujangasana), pozitia arcului (dhanurasana) si cea a lumanarii (sarvangasana).

Cand faci exercitii yoga, nu se reduce totul doar la pozitii, la exercitii yoga se mai adauga si exercitii de relaxare si respiratie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest