Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Scapa de grasimea de pe abdomen: 8 Alimente minune

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

luni, 10 mai 2010

Scapa de grasimea de pe abdomen: 8 Alimente minune

Vine vara si trebuie sa ne imbracam cat mai lejer, cu mai putine haine si grasimea de pe abdomen nu este tocmai prietenul nostru cel mai bun. Ca sa nu mai vorbim cat de mult ne-am dori un abdomen plat in costumul de baie.

Dieta descrisa mai jos te va ajuta sa iti indeplinesti scopul – fara grasime pe abdomen si o talie sexi pentru aceasta vara fierbinte!


Atunci cand mancam mai mult decat este necesar (si mai multe calorii decat ardem, pe parcursul zilei), corpul nostru inmagazineaza surplusul de calorii sub kilogramelor in plus, a grasimii.
Teoria este simpla: grasimea reprezinta calorii care trebuie consumate, in asa fel incat corpul tau sa redevina suplu, iar tu sa te mandresti cu acel abdomen plat, pe care sunt convinsa ca ti-l doresti.

Desi banuiesc ca nu mai trebuie sa repet – nu exista solutii miraculoase nici pentru aceasta problema. Cu toate acestea, putina determinare in a urma un program moderat de fitness si o dieta care sa urmeze regulile prezentate mai jos te vor ajuta sa iti indeplinesti scopul – un abdomen sexi, pentru aceasta vara fierbinte!

1. Neaparat: Dieta bogata in proteine

Cea mai buna modalitate de a pierde din grasime este sa urmezi o dieta bogata in proteine (slabe) si saraca in carbohidrati procesati si grasimi. Corespunzator Food Standards Agency, ouale reprezinta o sursa excelenta de proteine, care te ajuta sa scapi de grasimea din jurul taliei.

Pana acum, ouale au fost considerate un aliment nesanatos, din cauza colesterolului; cu toate acestea s-a descoperit recent ca nu pot creste cantitatea de colesterol din organism. In plus, ouale au un continut bogat de vitamina B12, supliment bine-cunoscut pentru capacitatea de a creste scaderea in greutate.

2. Lactate sarace in grasimi

Corespunzator unui articol in Obesity Research, persoanele care consuma in mod frecvent lactate pot pierde cu pana la 70% mai multe grasimi decat cele care nu au inclus produsele lactate in dieta.

Lucrul foarte important pe care trebuie sa il retii, atunci cand iti alcatuiesti dieta, este sa alegi lactate sarace in grasimi sau complet degresate – cele mai bune surse sunt laptele si iaurtul degresate, pe care le poti consuma cel putin de trei ori pe zi. Produsele lactate pot, de asemenea, sa iti intareasca oasele si sa ajute la construirea masei musculare.

3. Fasolea, un aliment-minune

Fasolea ar putea fi considerata unul dintre alimentele – minune: reprezinta o excelenta sursa de fibre, care ajuta la eliminarea toxinelor din organism, o sursa importanta de proteine si fier. Alege cu incredere fasole rosie (cea mai sanatoasa) dar si fasole alba sau lima, pentru a scapa de kilogramele din jurul taliei.
Fasolea poate reprezenta, de asemenea, un substitut excelent al carnii - daca esti vegetariana, tii post sau vrei sa elimini grasimile saturate din dieta ta.

4. Bea apa, din nou!

Desi iti repetam asta de fiecare data, va trebui sa iti amintesc din nou: apa este esentiala in procesul de slabire, cu atat mai mult cu cat ai de dat jos grasimile din jurul abdomenului. Corpul tau nu poate functiona bine decat perfect hidratat, asa ca incearca sa depasesti portia zilnica de 8 pahare, mai ales pe timpul verii!

5. Merele – minunate, chiar si pentru dieta

Ai auzit de nenumarate ori ca un mar pe zi pastreaza doctorul la distanta... ei bine, poti parafraza proverbul si concluziona: un mar pe zi pastreaza si sunculitele la distanta... studiile arata ca pectina, continuta in mere, limiteaza cantitatea de grasime care poate fi absorbita de catre celule.

6. Ovazul: nutrienti si fibre

Ovazul reprezinta un exemplu excelent de cereale integrale pe care corpul tau are nevoie, pentru a arde grasimea de pe abdomen. Nu numai ca vei imbogati meniul tau cu o multime de nutrienti, dar vei avea si un aport mare de fibre, absolut necesare in dieta zilnica.

7. Pestele: sursa ta de omega-3

Acesta ii furnizeaza corpului si acizi grasi omega-3 si proteine slabe, esentiale pentru a creste capacitatea corpului de a arde grasimile si a construi muschi. In cazul in care nu iti place pestele, te sfatuim sa te intorci la punctul 3 si sa mananci fasole.

8. Morcovii

Acestia contin caroten, o forma a vitaminei A deosebit de eficienta in eliminarea grasimilor si a reziduurilor din organism. Carotenul se va transforma, in intestine, in vitamina A si iti va creste considerabil rata metabolismului, iar cu cat aceasta este mai mare, cu atat vei putea arde mai repede grasimea!

5 comentarii:

  1. Super sfaturi le-am urmat si am slabit de le 65 dekg le 56 de kgin plus amscapat de toata grasimea

    RăspundețiȘtergere
  2. eu urmez sfaturile acestea incepand de azi ....astazi este 21 mai -2011 o sa revin peste o luna si va spun ce am reusit sa fac....sper sa-mi fie de folos..

    RăspundețiȘtergere
  3. asteptam sa ne spui cate kilograme ai slabit:) sper ca a avut rezultatele dorite!

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna as vrea sa va intreb pestele cum trebuie facut?fiert sau prajit in ulei sau la gratar?k mie imi place peste da nu fiert.am un pic de burtica si vreau sa o dau jos...am km 63-64 kg si 1,75 si vreau sa mai slabesc.de maine ma duc la supermarkt sa imi iau morcovi k imi plac si mere.eu manac mere zi de zi kte 2-3

    RăspundețiȘtergere
  5. Pestele il poti prepara la gratar...fiert nu cred ca e pe gustul multor persoane, iar prajit in ulei nici nu poate fi vorba pentru ca nu e sanatos, si cu atat mai mult cand vbim de dieta si de a scapa de niste kg in plus. Daca iti place tonul in conserva in suc propriu, poti incerca tonul, sau chiar Somonul ce il gasesti ambalat in supermaketuri, chiar daca este un peste mai gras, contine o sursa mare de Omega 3 ce ajuta in procesul de slabire si este si foarte sanatos. Mult succes in dieta ta, si te asteptam sa ne povestesti despre rezultatele tale:)

    RăspundețiȘtergere

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest