Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Dieta "fulger" - slabeste in patru zile

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

luni, 31 mai 2010

Dieta "fulger" - slabeste in patru zile

Vine vara si orice femeie viseaza sa piarda kilogramele in plus cat mai repede. Prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, medic nutritionist si autorul cartii "Si noi ce mai mancam ... Ca sa slabim?", propune o dieta-fulger, care tine patru zile.

"Astfel de actiuni nu sunt regimuri de slabire si nu sunt indicate decat in situatii speciale", a declarat medicul nutritionist. Prof. dr. Mencinicopschi, pentru Gandul. Acesta a subliniat faptul ca acest regim este rezervat doar persoanelor sanatoase, iar cele care sufera de diferite boli trebuie sa ceara sfatul si acordul medicului.


In prima zi la micul dejun se consuma un suc de grapefrut, iar persoanelor care iau medicamente li se recomanda un nectar obtinut din 3-4 mere. La pranz se consuma o salata mare, preparata din castraveti, rosii, ardei rosu, galben, telina, morcovi, ridichi, broccoli si frunze de patrunjel din abundenta. La cina se prepara o salata din sfecla rosie, usturoi, untisor, salata, andive, menta si se asezoneaza cu vinegreta.

Alimentele bogate in potasiu care nu trebuie sa-ti lipseasca din dieta

In cea de-a doua zi: 150 de mililitri de iaurt natural, la micul dejun, iar apoi masa se completeaza cu un pahar de 300 de mililitri de apa plata cu zeama de la o jumatate de lamaie. "Se mai ia o gustare in cursul diminetii, care poate fi formata din doi-trei morcovi, o radacina de sfecla rosie, o jumatate de petiol de telina, o jumatate de lamaie verde omogenizate la blender si eventual diluate cu apa, cinci-sase mieji de nuca proaspat scosi din coaja si o cescuta de stafide", a spus prof. dr. Mencinicopschi.

La pranz se consuma o salata din seminte crude de dovleac, de floarea-soarelui, morcov ras, ardei rosu si galben, rosii, ridichi si rondele din telina, iar masa de seara va fi preparata din legume la gratar, rosii, ardei, fenicul, dovlecei, ciuperci, ceapa, vinete, cartofi dulci.

La micul dejun in cea de-a treia zi trebuie sa se consume o salata de fructe: pere, mere, struguri, ananas si mango. La pranz se va consuma o supa de legume din rosii, ceapa, usturoi, castraveti, andive, frunze de patrunjel, morcovi si piper, urmata de un ceai verde neindulcit. De asemenenea, dupa cateva ore se mai recomanda un fruct proaspat de sezon, iar la cina se prepara o salata clasica din legume.

In cea de-a patra zi se recomanda revenirea la dieta normala, care trebuie sa fie diversificata si echilibrata.

Un comentariu:

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest