Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Jennifer Aniston slabeste cu mancare de bebelusi

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

luni, 31 mai 2010

Jennifer Aniston slabeste cu mancare de bebelusi


Jennifer Aniston se pregateste deja pentru filmarile peliculei "Just Go With It", motiv pentru care a apelat la "antrenorul vedetelor", Tracy Anderson.

Pentru a mai scapa de cateva kilograme, actrita urmeaza dieta propusa de Anderson, bazata pe mancare pentru bebelusi. Planul de slabire presupune consumul a 14 portii de mancare pasata pe zi, urmate de o cina sanatoasa pentru adulti.

Se pare că dieta a şi dat rezultate pentru Jennifer, actrita reusind sa slabeasca 3 kilograme.

"Pe cand se afla in Europa luna trecuta, Jen a renuntat la dieta stricta. Constienta ca a cam abuzat de mancare si, in conditiile in care va purta o sumedenie de rochite scurte in viitorul sau rol, isi doreste sa aiba o silueta perfecta", a declarat o sursa citata de Showbiz Spy.

De altfel, chiar Tracy Anderson s-a declarat impresionata de progresul facut de Jennifer Aniston. "Se descurcă foarte bine. Nimeni nu spune că vrea sa schimbe doar un singur lucru. Ei doresc intregul pachet de tonifiere", a spus antrenoarea.

Dieta include piureuri de fructe, de fulgi de ovaz, supe care conţin verdeturi si o cina cu carne slaba si legume. "Mancarea de bebelusi este digerata cu usurinta, iar Tracy este de parere ca digestia eficienta este egala cu pierderea rapida in greutate. Aceasta insa este o dieta temporara pentru pierderea rapida a kilogramelor in plus", a precizat sursa citata.

Lady GaGa si Reese Witherspoon sunt alte vedete care au apelat la aceasta cura.

sursa: click.ro

Un comentariu:

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest