Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Ajutor: Sunt dependenta de mancare si mai ales de dulciuri!

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

vineri, 26 martie 2010

Ajutor: Sunt dependenta de mancare si mai ales de dulciuri!

Cat de cunoscut va suna acest strigat disperat dupa ajutor!? Sunt convinsa ca multe dintre noi ne dorim sa fim slabe, daca suntem slabe, sa ne mentinem si sa nu ne ingrasam. Din pacate cele mai putin norocoase si cu tendinte de ingrasare si un metabolism mai lenes trebuie sa facem mari sacrificii pentru a ajunge la greutatea ideala.

Ce inseamna sacrificii? Orice regim de slabire sau dieta de pe internet si nu numai spune sa elimini din alimentatia ta: dulciurile, zaharul, fainoasele, orezul, cartofii, sarea in exces, prajelile, grasimile. Si ce ne mai ramane? peste , legume si fructe si lactate cu 0 sau 1% grasime. Cat de trist suna sa traiesti o viata doar cu aceste alimente?

Eu nu sunt o persoana cu un caracter slab si asta pentru ca m-am lasat de fumat in urma cu 2 ani , si asta dupa 8-9 ani in care am fost fumatoare declarata si cu acte in regula. M-am lasat definitiv si stiu ca nu voi mai fuma niciodata. Dar ce ma fac ca nu ma pot lasa de mancare!? o saptamana pot manca sanatos, dar apoi trebuie sa calc stramb cumva...si cum am calcat stramb gata revin la vechile obiceiuri proaste.

Citeam undeva zilele trecute ca o motivatie buna sa incepi sa mananci sanatos si sa mananci mai putin ar fi : stii betivii care nu se pot opri din baut si drogatii care incep sa vanda lucruri de valoare pentru o doza? inchipuie-ti ca exact asa arati si tu cand nu te poti opri din mancat. Iti plac alcoolicii si drogatii?! Daca nu, fa ceva ca sa nu faci parte dintre ei!

Dependenta de mancare si mai ales de dulciuri este la fel de grava ca orice alta dependenta.
Dietele pe care le tinem se intorc impotriva noastra ca si kilogramele pe care le slabim, care vin inapoi poate intreit.

Trebuie sa avem vointa si sa incepem sa eliminam cate putin in fiecare zi din alimentele ce ne amentinta sanatatea si sa introducem mai multe fibre din legume si fructe. La sfarsitul fiecarei saptaman ne putem premia pentru ca am fost cuminti in timpul saptamanii si putem lua o portie din mancarea preferata. Asa ne mai alinam lipsa si pofta de dulciuri!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest