Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Cura de slabire sau alimente care ard grasimile

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

miercuri, 10 martie 2010

Cura de slabire sau alimente care ard grasimile

Unul dintre cel mai bine pastrate secrete cand vine vorba de a slabi si cure de slabire sunt alimentele care ard grasimile. Dar ce sunt acestea? Nimic altceva decat alimente care te ajuta sa arzi mai multe calorii decat ai obtinut mancandu-le.

Practic, alimente care dau senzatia de satietate, dar cu ajutorul carora nu castigi calorii, ci dimpotriva, slabesti. Pe multe dintre aceste alimente le consumi fara ca macar sa stii. Daca iti doresti sa slabesti, ai grija sa le incluzi cat mai des in dieta.

Acizi grasi esentiali

Se gasesc in peste si au ca urmare un nivel mai mic al proteinei numite leptina in organism, aflata in stransa legatura cu obezitatea si un metabolism lenes. Mananca de 3 - 5 ori pe saptamana peste si nivelul tau de leptina va cobori, ducand la scaderea in greutate. Campioane sunt sardinele, tonul, macroul, heringul si somonul.

Scortisoara

Un sfert de lingurita de scortisoara este suficienta ca organismul tau sa metabolizeze zaharul de 20 de ori mai repede. Iti va normaliza si nivelul de zahar din sange si va da avant metabolismului.

Mere si afine

Merele si fructele care fac parte din aceeasi familie cu afinele contin pectina, care face ca organismul sa nu absoarba grasimea. Un mar pe zi nu numai ca te tine sanatos, dar iti mentine si silueta.

Piper

Piperul iti grabeste metabolismul, fiind aliatul de nadejde al catorva vedete, printre care modelul Giselle Bundchen si catareata Beyonce Knowles.

Citrice

Citricele, precum portocalele si lamaile, sunt bogate in Vitamina C, care ajuta la lichefierea grasimii din organism, ducand in cele din urma la eliminarea ei.

Usturoi

Chiar daca miroase, usturoiul iti e prieten, nu dusman. La fel ca si piperul, el grabeste metabolismul, accelerand ritmul in care scapi de calorii.

Ghimbir

Acesta ajuta la extinderea vaselor de sange, marind temperatura organismului si accelerand organismul cu aproximativ 20%. Bonus: ajuta circulatia proasta si detoxifica organismul.

Lactate

Lactatele sarace in grasimi te ajuta sa slabesti, gratie calciului si proteinelor care raman mult timp in organism, dand senzatia de satietate. In plus, ajuta la dezvoltarea masei musculare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest