Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Premiul pentru Excelenta in Estetica - Sorina Bratu

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

marți, 30 martie 2010

Premiul pentru Excelenta in Estetica - Sorina Bratu

Cea mai frumoasa surpriza a lunii martie, de fapt, cel mai frumos martisor, l-am primit pe 7 martie in cadrul expozitiei Estetika&Wellness 2010, organizata la Sala Palatului...

Acest frumos martisor este premiul pentru Excelenta in Estetica pe anul 2009 acordat de revista Les Nouvelles Estetique Romania! Multumesc pe aceasta cale inca o data revistei Les Nouvelles Estetique si doamnei Carmen Okabe dar si echipei Rowe, care desi au stiut ce mi se pregateste, m-au lasat sa rosesc pe scena! A fost un premiu la care nu m-am asteptat dar recunosc, ma simt mandra ca am avut aceasta onoare si promit eu ca si in anul 2010 ma voi ridica la acelasi nivel, daca nu chiar mai sus, avand in vedere faptul ca sunt intr-o continua explorare al acestui domeniu, al frumusetii!

Felicitari si celorlalti castigatori ai galei organizate de Les Nouvelles Estetique Romania printre care amintesc pe : Alexandre Eram, Mirela Vescan, George Soare, Florentina Opris, Antonio Cerrone, Mihaela Borcea si Cori Gramescu!



















Sorina Bratu, esteticianului anului 2009 si manager Keiko Slim Spa discuta cu tine despre infrumusetare, slabire, celulita, vergeturi...despre cum ar trebui sa fie stilul tau de viata pentru a ramane sanatoasa si frumoasa! Ai o intrebare legata de slabire sau celulita? Sorina Bratu si e-slabire.ro te ajuta! Daca ai o problema sau dilema si ai nevoie de un sfat de la Sorina Bratu numai pentru tine, trimite-ne un mail la office@e-slabire.ro iar noi iti vom publica mailul impreuna cu raspunsul doamnei Sorina Bratu pentru tine.

Sursa: http://www.e-slabire.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest