Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Trucuri care taie pofta de mancare

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

miercuri, 3 martie 2010

Trucuri care taie pofta de mancare

Astazi, tot mai multi oameni au probleme cu greutatea deoarece alimentatia defectuoasa si sedentarismul duc la acumularea de kilograme in plus . Aproape la tot pasul intalnim femei, barbati si, mai nou, copii care se lupta cu kilogramele in plus, iar curele de slabire se dovedesc eficiente pe perioade scurte. Exista insa si metode de a "pacalii foamea mult mai usor de respectat decat curele de slabire stricte, afirma doctorul biochimist Eugen Giurgiu, care ne ofera cateva sfaturi.

Apa minerala carbogazoasa - consumata intre mese, cu inghitituri mici, are darul de a "anesteziai pur si simplu terminatiile nervoase de la nivelul limbii, care ne fac sa simtim gusturile. Rezultatul va fi ca poftele gustative vor fi mult diminuate, aceasta fiind o excelenta metoda de reducere a apetitului.

Apa fierbinte - consumata cu 10 minute inainte de masa, inhiba digestia si, implicit, scade pofta de mancare. Cei care fac excese alimentare la masa pot scapa de aceasta problema consumand un pahar de apa fierbinte inainte de a manca, si unul dupa masa, in care se stoarce o lamaie.

Bananele - confera rapid o senzatie de satietate si sunt mult mai sarace in calorii decat alimentele obisnuite. Consuma doua banane la inceputul mesei, pe post de aperitiv, pentru a-ti diminua, fara sa suferi de foame, portia de mancare. De asemenea, atunci cand ai vrea sa mananci dulciuri, consuma acest fruct, care nu doar ca e agreabil la gust, dar este mult mai sanatos decat orice produs de cofetarie.

Ceaiurile fierbinti - consumate seara in cantitati mai mari (2-3 cani), sunt un mare ajutor in mentinerea la cote rezonabile a greutatii corporale. Ele ajuta la eliminarea apei din organism, domolesc apetitul, arda calorii. Se recomanda in mod special ceaiul verde sau ceaiul de soc ori tei, acesta din urma asigurand si un somn linistit.

Mierea - nicio zi fara miere! Consumata in cantitati suficiente, taie, la fel ca si bananele, pofta de mancare. Atat inainte, cat si dupa fiecare masa, ia o lingura de miere cu putina apa.

Taratele de grau - este o dieta mai putin cunoscuta, dar da rezultate excelente in combaterea obezitatii. Avantajele sunt multiple, avand in vedere ca persoanele care o urmeaza nu se expun la niciun fel de risc, nu are contraindicatii pentru copii, are efecte pe termen lung. Taratele se administreaza, intr-o prima faza, cate doua lingurite de trei-cinci ori pe zi, inainte de masa. Acestea usureaza procesul de digestie si taie pofta de mancare. In faza urmatoare, dupa 15 zile, se asociaza taratelor o cana de ceai verde sau apa calda inainte de masa, care fac sa dispara senzatia de foame. Atentie! Taratele de grau care se vand in pungi de nailon sau celofan nu sunt indicate; ele pot sa contina mucegai deoarece la ambalare este putin probabil sa aiba umiditate 0%. De asemenea, taratele de la moara nu sunt nici ele indicate pentru ca pot contine alte seminte din plantele care cresc in grau. Prin urmare, se vor folosi doar taratele care se obtin de catre producatorii de paine, prin cernerea fainii de grau, si acestea se vor macina fin cu rasnita de cafea, cel mult pentru 3 zile o data. Cu cat sunt mai fin macinate, cu atat sunt mai eficiente.

Otetul de mere - dimineata, la trezire, se bea un pahar de apa in care s-au dizolvat 2 lingurite de otet de mere care taie pofta de mancare si stimuleaza pierderea in greutate.

Supa pentru slabit Ingrediente: (suficiente pentru 2-3 zile): o varza mica, 6 cepe, 4 catei de usturoi, doi ardei grasi, o legatura de ceapa verde, 6 morcovi, 4 gulii, un pastarnac, o radacina de telina, o conserva mica de suc de rosii, o conserva mare de rosii (curatate) in bulion, verdeata proaspata (patrunjel, marar). Dupa gust, se mai pot adauga doua cuburi de supa concentrata, ½ ceasca de otet aromat, piper. Mod de preparare: zarzavatul spalat si taiat marunt se pune intr-o oala si se acopera cu apa. Se da in clocot timp de 10 minute, dupa care se lasa sa fiarba incet, la foc mic, pana s-a inmuiat.

Va doresc o pofta de mancare cat mai mica:)

Un comentariu:

  1. Multumesc mult Mihaela pentru articol, chiar nu am mai vazut vreun articol care sa-ti spuna ce sa faci sa invingi foamea asta idioata

    RăspundețiȘtergere

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest