Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Cura de slabire: Slabeste 10 kg in 2 luni

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

miercuri, 17 martie 2010

Cura de slabire: Slabeste 10 kg in 2 luni

Aceasta nu este o dieta sau o cura de slabire. Este un regim de viata sanatos care te ajuta sa slabesti treptat, mancand sanatos si facand putina miscare.

Daca urasti dietele si numaratul caloriilor din fiecare aliment, inseamna ca o sa-ti placa ceea ce iti propun. Este o idee simpla: concentreaza-te asupra farfuriei de mancare. Imparte-o in doua parti aproximativ egale: o parte umple-o cu legume si fructe si cealalta parte separ-o in doua. Pe una pune alimente bogate in proteine: oua, carne de pui, peste si pe cealalta alimente bogate in amidon: paste, cereale, cartofi.Specialistii spun ca aceasta metoda i-a ajutat pe multi sa slabeasca treptat, intr-un mod sanatos si sa reduca astfel riscul de boli de inima, diabet, cancer.

Portionarea e solutia!

Oriunde te-ai afla si indiferent de ora la care mananci, incearca sa urmezi sfatul de mai sus. La fiecare masa, incearca sa ai toate categoriile de alimente recomandate si sa le portionezi asa cum am amintit mai sus.

Farfuria de la micul dejun

Incearca urmatoarea combinatie portionata in cele patru parti: cereale integrale, omleta din 2 oua cu paine integrala facuta toast, salata verde, lapte sau iaurt degresat sau suc de fructe, mere.

Farfuria de la pranz

Regula ramane aceeasi: cel putin jumatate din farfurie sa contina fructe si legume. Opteaza pentru paine, cartofi, mazare sau fasole din categoria alimentelor cu amidon. Incearca urmatoarea combinatie pentru masa de la pranz: pe jumatate din farfurie adauga salata sau legume fierte, pe un sfert de farfurie: carne de peste, de pui sau carne slaba iar pe celalalt sfert de farfurie pune mamaliga sau orez, o chifla sau lasagna.

Incearca aceasta metoda timp de opt saptamani, neuitand sa portionezi pe cat posibil alimentele la fiecare masa. La sfarsitul perioadei, vei observa ca vei slabi treptat, dar intr-un mod sanatos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest