Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Kelly Osbourne: Afla cum a reusit sa slabeasca 20 de kilograme!

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

luni, 15 martie 2010

Kelly Osbourne: Afla cum a reusit sa slabeasca 20 de kilograme!

Kelly Osbourne, fiica celebrului Ozzy Osbourne, a slabit nu 2-5 kilograme ci aproape 20 de kilograme si nu are de gand sa se opreasca.
Dupa o adolescenta tumultuoasa, marcata de excesul de kilograme, consumul de alcool si dependenta de droguri, Kelly Osbourne a uimit pe toata lumea atunci cand a aparut pe podium la Saptamana Modei de la New York, invitata sa defileze in prezentarea colectiei de toamna-iarna a lui Betsey Johnson - era blonda, avea o noua tunsoare si multe kilograme in minus.

Daca in urma cu cativa ani Kelly isi recunostea problemele de greutate, povestind despre toate metodele nesanatoase la care a apelat pentru a slabi (pastile, infometare, toate fara niciun efect pe termen lung) acum vedeta a ales, se pare, cealalta varianta - schimbarea modului de viata. Si a reusit.

Primul pas - Schimbarea modului de viata
Dupa ce a castigat lupta cu dependenta de droguri, Kelly Osbourne si-a propus sa isi schimbe definitiv modul de viata.
Intr-un interviu recent, acordat celebrei moderatoare TV Ellen DeGeneres, Kelly a marturisit ca principala ei dorinta, la inceputul acestui an, a fost sa slabeasca, insa nu stia exact cum ar fi mai bine sa o faca, pentru a evita efectul yo-yo pe care il experimentase in anii anteriori.

Dorinta ei de a slabi venea atat din faptul ca nu se mai simtea bine in propriul corp, dar si pentru ca se saturase sa fie umilita. „Deschideam revistele si citeam titluri de genul - Fata cea grasa a lui Ozzy Osbourne ... sau pur si simplu veneau grupuri de tineri in fata casei si strigau - Esti grasa si urata, te uram! Si asta nu s-a intamplat doar o data, ci aproape in fiecare vineri si sambata seara", a povestit Kelly in cadrul aceleiasi emisiuni.

Dansul si bucuria de a dansa

In incercarea de a-si schimba imaginea, Kelly a ajuns sa concureze in cadrul emisiunii „Dancing with the stars". Chiar ea recunoaste ca „Am vrut sa incerc ceva mai feminin si astfel am ajuns sa dansez. Mi-era teama sa nu ma fac de ras, pentru ca sunt destul de impiedicata".
Dar temerile ei au fost departe de adevar. Kelly Osbourne s-a dovedit a fi plina de gratie, foarte optimista si, surprinzandu-se chiar pe sine, talentata in ceea ce priveste dansul. „A fost exact ce imi trebuia", recunoaste fiica lui Ozzy, care din acel moment a stiut ce va face pentru a slabi.

In numai cateva saptamani, Kelly a reusit sa slabeasca 12 kilograme, dansand cate 5 ore pe zi si facand exercitii Pilates de doua ori pe saptamana.

„E aproape incredibil. Am incercat atatea diete stupide si abia acum imi dau seama ca tot ce trebuia sa fac era sa dansez. Ma simt cea mai fericita si in acelasi timp vad dansul ca pe o provocare. Exercitiile Pilates sunt si ele minunate. Mi-am imbunatatit postura si abdomenul meu e mai plat. Cred ca toata lumea ar trebui sa incerce Pilates", a adaugat ea.

Dieta echilibrata si gandirea pozitiva, garantiile succesului

Cum alimentatia este la fel de importanta ca si sportul, atunci cand vine vorba de slabit, Kelly s-a apucat sa manance mai sanatos. A refuzat insa orice dieta si asta deoarece experientele ei anterioare cu diete drastice nu au fost unele placute. Cu toate acestea, a facut mici schimbari:
- a renuntat sa mai consume foarte multe sucuri si junk food - „Decat sa beau 10 sucuri intr-o zi, beau unul. Iar in locul chipsurilor aleg prajiturile de orez". - fara mancare proasta - „Aruncati-va cuptorul cu microunde! Decat sa gatiti ceva prost in 3 minute, mai bine mancati niste fructe sau legume proaspete".- gandire pozitiva - „Am observat ca atunci cand sunt deprimata ma ingras la loc. Dar imediat ce incep sa gandesc pozitiv si ma simt bine in propriul corp, kilogramele dispar".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest