Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Sandra Bullock de la fan junk-food la Dieta Zone!

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

marți, 30 martie 2010

Sandra Bullock de la fan junk-food la Dieta Zone!

Daca de la Sarah Jessica Parker ai aflat ca parul vibreaza de sanatate cand il speli cu sampon de cai, Sandra Bullock iti dezvaluie arma sa pentru combaterea ridurilor: crema pentru hemoroizi. Si secretele sale nu se opresc aici: afla ce mananca , ce sport practica pentru a arata atat de bine.

Sandra Bullock este adepta dietei Zone de ceva timp.

Sandra este intr-o forma de invidiat.

" Nu am avut mereu acest trup. Acum doi ani , am inceput sa-mi schimb obiceiurile alimentare. De exemplu, am trecut de la pizza si cola dietetica la gratar de pui si legume" s-a confesat Bullock. Ea, ca de altfel si Demi Moore, Sarah Jessica Parker sau Jeniffer Aniston, se mentine in forma cu dieta Zone!

Principiul de baza al acestui regim este pastrarea constanta a nivelului de insulina din sange. In aceste conditii, organismul arde mult mai bine grasimile si genereaza procesul de slabire. Pentru a controla nivelul insulinei din sange, trebuie sa ingeram alimente care sa respecte un aport echilibrat intre carbohidrati, proteine si grasimi in cadrul fiecarei mese. Astfel: 40% dintre calorii trebuie sa vina din carbohidrati, 30% din proteine si 30% din grasimi.

Sandra Bullock evita sa aiba in farfurie cereale indulcite, orez, cartofi, paste, paine, croissante, prajituri sau ciocolata. In schimb alege fructe, legume, piept de pui, curcan, peste, ulei de masline, avocado si nuci. Pe langa apa plata ii mai plac berea si tequila.

E sexy sa fii lacom!

Desi acum are un stil de viata sanatos, Sandra a recunoscut ca in trecut respectul de sine si forma corpului au avut de suferit din cauza efectului yo-yo al dietelor pe care le-a incercat.

"Cand incepeam sa ma ingras, ma plangeam ca ma ingras. Cand incepeam dieta , ma plangeam ca sunt la dieta. Este un cerc vicios. Am fost fan al junk food-ului aproape toata viata."

Totusi, Bullock a ramas pe linia de plutire cand vine vorba despre formele unei femei normale si nu tinde dupa marimea 0. Exista ceva sexy in a fi lacom. " Nu am 200kg, dar am putina burta. Si imi place asta", a subliniat actrita. In tentativele sale de a-si mentine silueta, Sandra a incercat tehnici de acupunctura. Astfel Sandra alearga si face catarari pe munte, o modalitate excelenta pentru tonifierea muschilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest