Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Ce s-a intamplat la targul de frumusete Les Nouvelles Estetique

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

marți, 9 martie 2010

Ce s-a intamplat la targul de frumusete Les Nouvelles Estetique

La targ s-au regasit produse si aparate cosmetice la pret de producator, aparate de slabit profesionale, aparate pentru epilare definitiva si multe altele. Doamnele si domnisoarele au venit in numar mare pentru a-si achizitiona cadoul de 8 martie. Ati auzit bine, de ziua femeii mai multe cadouri cauta doamnele decat partenerii lor. Domnii s-au invatat si ei la rasfat. Astfel ca la targul de frumusete si cosmetica deschis zilele acestea in Capitala au participat la demonstratii si cumparaturi atat femeile cat si barbatii. Cele mai mari tentatii pentru doamne: machiajul, aparatele de slabit la minut, marire a buzelor fara injectie sau cele de epilare definitiva. "Tehnologia e mult mai revolutionara, numarul sedintelor a inceput sa scada. Rezultatele se vad dupa o singura sedinta. De exemplu, la zona mustatii se fac trei sedinte, 110 lei sedinta", a precizat Sorina Bratu, estetician.Targul de frumusete este deschis pana pe 8 martie. Printre castigatori ai Galei Les Nouvelles Esthetiques se afla si Sorina Bratu, Manager Keiko SlimSpa care a castigat titlul de Esteticianul anului 2009. Sotul Andreei Esca, Alexandre Eram a primit premiul pentru managerul anului 2009, in vreme ce Mihaela Borcea a fost premiata pentru salonul anului 2009.

2 comentarii:

  1. dna Sorina Bratu chiar este o profesionista, stie sa explice pe intelesul tuturor si este foarte draguta. Felicitari, are tot meritul!

    RăspundețiȘtergere
  2. felicitari castigatorilor! si eu o stiu pe dna sorina de pe la tv si din emisiunile dnei irina reisler unde ne invata numai de bine:D

    RăspundețiȘtergere

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest