Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Dieta: Slăbeşte cu fructele şi legumele preferate

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

miercuri, 17 martie 2010

Dieta: Slăbeşte cu fructele şi legumele preferate

Vrei să scapi de kilogramele în plus, însă îţi este groază de regimul alimentar pe care îl presupun majoritatea dietelor? Specialiştii revistei Lumea femeilor îţi propun un regim bazat pe legume şi fructe, care te va ajuta să slăbeşti 5 kilograme în 7 zile şi îţi va detoxifia şi organismul.

Ziua 1:
Legume şi apă plată
În prima zi a dietei, ai voie să mănânci doar legume şi să bei multă apă plată. Dimineaţa, pe stomacul gol, trebuie să bei un pahar cu apă la temperatura camerei. Legumele le poţi consuma proaspete sau fierte.

Ziua 2:
Fructe şi apă plată
În cea de-a doua zi, legumele se înlocuiesc cu fructe. Ai voie doar fructe, însă fără banane. Poţi consuma mere, piersici, dar nu uita de paharul cu apă plată băută dimineaţa, pe stomaculgol. Tot în ziua a doua, poţi să-ţi prepari şi suc de fructe, dar neapărat proaspăt. Bea apă multă!

Ziua 3:
Legume, fructe şi apă plată
Poţi combina fructele cu legumele şi cu apa plată. E bine să bei circa 2-3 litri de apă plată pe zi. Dimineaţa, poţi înlocui paharul cu apă plată cu un fresh de portocale, iar după ora 18.00, nu mai consumi nimic.

Ziua 4:
Banane şi salate de crudităţi
Joi e ziua răsfăţului. Pe lângă salate de crudităţi, ai voie să mănânci şi banane. De dimineaţă, după obişnuitul pahar cu apă, poţi consuma şi o banană. Următoarea banană o poţi mânca în jurul orei 11.30, înainte de salata de roşii şi de castraveţi.

Ziua 5:
Iaurt şi brânză de vaci
A sosit ziua în care schimbi puţin meniul. Pe lângă legume şi fructe, poţi mânca un iaurt şi brânză de vaci slabă. Atenţie! Nu le consuma după ora 18.00! Seara, poţi să-ţi prepari o salată de legume cu ulei de măsline.

Ziua 6:
Salate de crudităţi şi apă plată
Ai voie să mănânci trei salate de crudităţi, iar la gustare, două mere verzi. Apa plată nu trebuie uitată nici ea, iar seara poţi să-ţi pregăteşti un suc de morcovi.

Ziua 7:
Legume, fructe şi apă plată
Ultima zi de dietă se aseamănă cu aceea din ziua a treia. Ai voie să mănânci atât fructe, cât şi legume, doar că de data aceasta poţi include în meniu şi două banane.

libertatea.ro

17 comentarii:

  1. dar ce te faci, daca fructele si legumele tale preferate sunt de fapt ciocolata si biscuitii?!?!

    RăspundețiȘtergere
  2. well cred ca totul tine de vointa maxima, incepe prin a inlocui ciocolata si biscuitii cu ciocolata neagra cu 85% cacao. Sau daca simti nevoia sa rontai ceva in fata tv-ului alege migdale sau nuci, care sunt mult mai sanatoase decat un pachet de biscuiti.

    RăspundețiȘtergere
  3. si ziua 8??? cumva sicriu si garoafe???? pamant este acolo???;))

    RăspundețiȘtergere
  4. anonima esti ...... dar daca atata poti....nu ma astept la mai mult de la tine....

    RăspundețiȘtergere
  5. lasa draga ca o tin eu nu moare nimeni

    RăspundețiȘtergere
  6. l`am tinut si eu o perioada buna si a functionat..am o intrebare,daca il urmez iar si combin cu sala..are ceva daca adaug cate un baton fitness in fiecare zi pentru energie? inainte de sala

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca combini si cu sala este perfect, o sa ai rezultate si mai bune...sau cu niste tratamente corporale pentru tonifiere, masaj. La sala nu este indicat sa mergi zilnic, ci o data la 2-3 zile, si batonul fitness e ok, dar sa nu abuzezi. Bafta la slabire!:)

    RăspundețiȘtergere
  8. poti slabi 10 kg in 2 saptamini cu fructe si legume doar?

    RăspundețiȘtergere
  9. Depinde foarte mult de fiecare persoana in parte, si de cate kilograme ai nevoie sa slabesti. O persoana ce are destul de multe kg in plus, va reusi sa slabeasca mult mai repede decat cineva ce trebuie sa slabeasca doar 5 kg de exemplu. Aceasta dieta este foarte buna pentru slabire dar si pentru detoxifierea organismului deoarece contine foarte multe vitamine si legume verzi. Nu moare nimeni daca consuma fructe si legume o saptamana, poti trai asa chiar si o luna, deoarece ii dai organismului ce are nevoie, daca mai mananci si lactate degresate din cand in cand e perfect. Mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  10. si numai o saptamina tii dieta???si slabesti 5 kg?

    RăspundețiȘtergere
  11. in a doua zi numai mere si piersici se da voie de consumat ca fructe?sau se permite si altele?
    Eu termin prima zi,insa nu am slabit deloc,e normal?

    RăspundețiȘtergere
  12. Depinde
    Si de organizmul fiecaruia cred.....

    RăspundețiȘtergere
  13. ai voie fructe ce nu contin f mult zahar, bananele sunt excluse. dupa 2-3 zile incep sa se vada rezultatele:) si da, mai depinde si de metabolism, varsta, greutate actuala si alte criterii :)
    Mult succes si perseverenta

    RăspundețiȘtergere
  14. daca am nevoie sa dau jos doar 3,5 kg cat timp trebuie sa tin regimul si ce trebuie sa mananc dupa incehierea lui pentru a ma mentine?

    RăspundețiȘtergere
  15. Incearca ca dupa ce ajungi la greutatea dorita sa mananci pe cat posibil sanatos, nu f gras, fara fainoase si patiserie, fara prea mare adaos de zahar. O zi pe saptamana iti poti face poftele, de obicei duminica ma rasfat eu, ca rasplata ca am fost cuminte in timpul saptamanii:) Succes!

    RăspundețiȘtergere
  16. eu o sa incerc sa fac aceasta cura .. dar as vrea tare mult sa stiu daca merge ? sau nu ? sper sa mearga .. pentru ca am nevoie sa slabesc ..

    RăspundețiȘtergere

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest