Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Slabeste pana la 7 kg, in 2 saptamani, cu dieta South Beach!

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

joi, 25 martie 2010

Slabeste pana la 7 kg, in 2 saptamani, cu dieta South Beach!

Dieta South Beach garanteaza pierderea a pana la 7 kilograme in numai doua saptamani! Creata de doctorul Arthur Agatston, dieta South Beach este una dintre cele mai moderne diete de azi.

Conform creatorului dietei South Beach, consumul excesiv de "glucide rele" - cu index glicemic ridicat, duce la incapacitatea insulinei de a actiona asupra lipidelor. In plus, excesul de "lipide rele", precum grasimile saturate, contribuie la aparitia bolilor cardiovasculare. Pentru a preveni aceste probleme, dieta creata de Agatston reduce la minim consumul de lipide si glucide "rele" si incurajeaza cresterea aportului de glucide si lipide benefice sanatatii.

Cum functioneaza?

Dieta se intinde pe o perioada de timp mai indelungata. Pentru cele mai bune rezultate, perseverenta va fi arma dumneavoastra cea mai buna. In primele 14 zile, nu veti avea voie sa consumati paine, orez, cartofi, paste fainoase, produse de patiserie sau cofetarie. Nici macar fructe! Nu veti manca bomboane, prajituri, biscuiti, inghetata sau zahar. Nici bere sau orice alta bautura alcoolica.

Alimente permise

• Carne - de vaca, de vitel, carne de pui (piept), peste
• Branza dietetica, cu continut redus de grasimi
• Nuci si arahide
• Oua (nelimitat, cu exceptia cazului in care iti sunt interzise de medic).
• Tofu (branza de soia)
• Legume si verdeturi: sparanghel, fasole verde, broccoli, varza, conopida, telina, castraveti, vinete, salata verde, ciuperci, spanac, napi, gulii, dovlecei, fasole boabe, mazare, linte, naut, castane, rosii (maximum o rosie pe zi)
• Grasimi: ulei de masline

Dupa doua saptamani, veti incepe sa reintroduceti carbohidratii in alimentatie. Puteti incepe sa mancati intai cereale integrale, apoi paine neagra, insa treptat si cu atentie, ca sa evitati dezechilibrarea metabolismului.

Faza a treia inseamna o alimentatie sanatoasa, dupa regulile pe care le-ati invatat deja.

In cazul in care va doriti ca transformarea dumneavoastra sa fie radicala, si aici ne referim atat la scaderea in kilograme cat si la un tonus mai bun al pielii, atunci aceasta dieta trebuie completata cu mult sport, masaj in fiecare zi dupa dus si consumul a multe lichide.

Din cand in cand, aveti voie sa mancati o pizza cu aluat din faina alba, atata timp cat nu va faceti din asta un obicei. Beneficiile dietei South Beach sunt eliminarea depozitelor de grasimi, prin scaderea zaharului din sange si adoptarea unui regim de viata sanatos!

sursa: divahair.ro

Un comentariu:

  1. ca sa va lasati de mancat ciocolata si junk food ganditi-va ca un om care nu se poate opri din mancat este ca un betiv care nu se poate opri din baut! urasc betivii extraordinar de mult! Ti-ar placea sa ajungi o alcoolica? daca nu, apuca-te de mancat sanatos!:D

    RăspundețiȘtergere

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest