Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Dieta Monicai Anghel sau cum puteti slabi 20 de kilograme in 5 luni!

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

miercuri, 31 martie 2010

Dieta Monicai Anghel sau cum puteti slabi 20 de kilograme in 5 luni!

Monica Anghel este o voce de neinlocuit in muzica romaneasca.Si in ciuda problemelor pe care cantareata le-a avut cu greutatea, a reusit chiar si asa sa-si faca multi fani.

Putini sunt aceia, care stiu ca Monica Anghel s-a luptat din greu cu kilogramele in plus. Incerca sa mascheze prezenta acestora printr-un truc vestimentar, imbracandu-se mereu in rochii lungi, de culoare inchisa. Dar, ea fiind mereu cu zambetul pe buze nu ai fi crezut ca acele kilograme in plus i-ar putea fura zambetul. Si iata ca, treptat Monica a inceput sa se schimbe. Pur si simplu a slabit. Aceasta a adoptat o dieta care a ajutat-o sa slabeasca 20 de kilograme in decurs de 5 luni. Daca o admirati pe Monica Anghel si vreti sa slabiti urmandu-i dieta, aveti azi aceasta posibilitate.

Monica a urmat un regim disociat, s-a inarmat cu rabdare si a facut mult sport pentru a le veni de hac acelor kilograme in plus. Sa nu credeti ca vedeta nu s-a folosit de mici trucuri. Ei bine, le-a facut public si azi voi le aflati. Cantareata a mancat trei zile la rand carne, fructe si legume, urmate mai apoi de trei zile in care a mancat numai branza si lapte. Evident ca nu i-a fost usor, motiv pentru care a acceptat sa mearga si la sedinte de masaj. Este adevarat ca reusita ei a stat intr-un program de sport bine structurat. Iar voi, aceia care va doriti sa slabiti, nu uitati ca pe langa o dieta sanatoasa, un rol important il joaca si sportul.

Vedeta ii sfatuieste pe toti aceia care vor sa-i adopte dieta sa combine zilele in care trebuie sa consume numai carne cu sucul de lamaie. M-a uimit cand vedeta a declarat ca a mancat orice fel de carne fiarta sau la gratar si in niciun caz prajita. Eu nu sunt de acord cu servirea a oricarui fel de carne. In ceea ce priveste carbohidratii sanatosi (fructele si legumele) cantareata a taiat de pe lista: cartofii, mazarea, fasolea uscata, bananele, strugurii, perele, fructele confiate (ingrasa), semintele, fisticul si alunele (au multe grasimi).

In zilele in care Monica a servit numai lapte si branza, voi puteti servi mai multe feluri de produse lactate. Eu va recomand iaurtul cu putine grasimi. In plus, s-a dovedit ca daca consumati zilnic iaurt slabiti mai usor. Daca sunteti mari consumatori de dulciuri ori de bauturi carbazoase, va trebuie ca pe perioada regimului sa va abtineti. Aceeasi regula se aplica si in cazul bauturilor alcoolice.

Consumati multe salate, astfel slabiti mai usor si ii asigurati organismului vostru suficienti nutrienti. In salate puteti adauga un strop de ulei de masline pentru un plus de savoare. Ceaiul si cafeaua se vor indulci numai cu zaharina. Inainte de a va apuca de dieta trebuie sa treceti pe la medic in vederea realizarii analizelor medicale. Daca vi se depisteaza o afectiune, va trebui sa amanati dieta pe altadata.

Cantareata ii avertizeaza pe toti aceia care vor sa adopte un regim disociat ca in primele zile se vor simti slabiti si vor avea tendinta sa renunte, daca se vor inarma cu multa rabdare si ambitie toate acestea neplaceri vor trece mai usor. Si zambetul va va reveni pe buze imediat ce veti constata ca cele 5 luni s-au terminat si acul cantarului indica mai putin cu 20 de kilograme.
Bafta la slabit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest