Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Cum a slabit Katie Holmes?

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

miercuri, 24 martie 2010

Cum a slabit Katie Holmes?

Reteta Victoriei Beckham de a da jos kilogramele dupa nastere
Este normal ca doua amice sa se ajute intre ele. Intre Victoria Beckham si Katie Holmes s-a infiripat o prietenie stransa de cativa ani si, odata cu ea, cele doua au inceput sa isi impartaseasca secrete una alteia.

Cand sotia lui Tom Cruise a nascut-o, in 2006, pe micuta Suri, a stiut ca trebuie sa apeleze la prietena ei, pentru a-si reveni la supletea dinainte de a fi gravida. Si cum Victoria a trecut prin trei sarcini, ne putem da seama ca detine un as in maneca.

„Victoria si-a recapatat silueta la cateva saptamani dupa ce a nascut si Katie s-a gandit ca este persoana perfecta pentru a o intreba cum sa scape de kilogramele pe care le avea in plus de la sarcina, la timp pentru nunta ei cu Tom”, a dezvaluit un prieten al celor doua dive.
Se pare ca Victoria Beckham i-a recomandat lui Katie „Trucul Dietei cu Aroma”, regim pus la punct de nutritionistul David Katz.

Iata in ce consta aceasta dieta. „Cu totii stim ca trebuie sa mancam mai putin pentru a slabi. Asa ca, de ce mancam un pachet intreb de biscuiti, in loc de unul singur? si de ce o mana de cartofi prajiti nu ne ajung niciodata?”, se intreaba doctorul Katz.

Se pare ca imensa cantitate de arome din dietele moderne ne suprastimuleaza apetitul. Aceeasi cantitate de sare si de zahar pe care o are o punga de cipsuri o gasim si in cereale. Aceasta dieta se bazeaza pe faptul ca nu amesteca atat de multe arome si ramane la mancaruri cu putine ingrediente.

„Cu cat este mai lunga lista de ingrediente din mancare, cu atat exista mai multe arome ascunse care ne stimuleaza apetitul”, a adaugat Katz. Un alt principiu al dietei este „Tematica Aromelor”. Doctorul este ferm convins ca aceasta dieta ne va ajuta sa ajungem la un punct in care nu vom mai manca altceva decat ceea ce este recomandat

„In timp ce varietatea de arome ne stimuleaza centrul apetitului din creier, repetarea aromelor il blocheaza”, a mai spus el. Asa ca, daca la fiecare masa avem un anumit fel de mancare, apetitul nostru este satisfacut mai repede si kilogramele dispar.

Faza I

„Pentru primele patru saptamani din dieta folositi tema aromelor la fiecare masa”, a spus doctorul. De exemplu, cand este ziua in care aveti ca tema afinele, de dimineata puteti manca placinta de afine, la pranz o salata cu afine si la cina carne de porc cu afine. Dieta nu elimina vreun fel de mancare, dar este important sa pastrati aceeasi aroma pe care ati inceput-o. „In primele patru saptamani, dieta nu va depinde atat de mult de diversitatea aromelor, pentru a va taia apetitul”.

Faza II

„In timpul saptamanilor cinci si sase, mesele contin mai multe arome pe zi. In loc sa aveti aceeasi aroma toata ziua, fiecare masa poate avea o aroma diferita. De exemplu, la micul dejun aroma de baza sa fie lamaia, la pranz busuiocul iar cina poate avea gust de rosii”, a continuat Katz.

Faza III

Faza finala a dietei este permanenta. Ideea este ca nu trebuie consumate mancaruri combinate. Dulciuri, mancare sarata, condimentata, toate sunt permise, insa nu amestecate. Un mic dejun indulcit cu miere, apoi la pranz un ou cu paine prajita. Lucruri care nu se pot combina in timpul dietei sunt, de exemplu, un sandvis cu carne si o bautura cu zahar sau un mic dejun cu oua sarate si gem dulce - aceste lucruri pot da apetitul peste cap. Dupa sase saptamani de dieta, faza a treia va fi foarte usoara si va veti acomoda foarte repede”, a mai spus nutritionistul.

Cate kilograme pierzi?

In sase saptamani se pot pierde pana la 16 kilograme. „Vei pierde din greutate incet, dar sigur si va tine foarte mult aceasta pierdere a kilogramelor”, a completat Katz. Aceasta cura garanteaza vindecarea insomniilor, bolii IBS, catifeleaza pielea si revitalizeaza viata sexuala. Asta inseamna ca Tom Cruise a avut parte de o luna de miere foarte obositoare...

Planul obisnuit al dietei

Ziua ananasului: Mic dejun: cereale de grau, lapte degresat si suc de ananas;
Gustare: iaurt de ananas;
Pranz: ananas, salata din pui si nuci, biscuiti din grau;
Gustare: bucati de ananas neindulcit;
Cina: creveti cu ananas, salata de gradina amestecata si mazare dulce.
Desert: inele de ananas caramelizate.

Ziua rosiilor: Mic dejun: sandvis cu un ou si sos de rosii.
Gustare: rosii mici;
Pranz: rosii si fasole neagra, impreuna cu salata mediteraneana.
Gustare: chipsuri cu sos de tomate;
Cina: peste prajit in ulei de masline si rosii, tot felul de salate de gradina;
Desert: piersica feliata si afine.

Ziua lamailor: Micul dejun: se serveste o placinta cu lamaie;
Gustare: iaurt de lamaie si cereale de grau;
Pranz: lamaie si galuste de grau;
Gustare: lamai si portocale;
Cina: afine proaspete cu zeama de lamaie

Ziua spanacului: Micul dejun: spanac, omleta si paine graham;
Gustare: biscuiti de grau si iaurt de spanac;
Pranz: spanac si salata de curcan;
Gustare: morcovi si iaurt de spanac;
Cina: paste cu sos de spanac si salata;
Desert: fructe ca zmeura, afine si capsuni.

Aceasta este dieta pe care cele doua vedete Victoria Beckham si Katie Holmes o urmeaza cu sfintenie. Daca a avut sau nu rezultate asupra lor, fiecare poate judeca admirandu-le silueta...

Sursa: Antena3

Un comentariu:

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest