Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Dieta vegetariana in Postul Pastelui

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

miercuri, 31 martie 2010

Dieta vegetariana in Postul Pastelui

Se apropie Pastele, si pentru ca in aceasta perioada mai toata lumea tine post, macar miercurea si vinerea, este o perioada excelenta pentru a scapa de cele cateva kilograme in plus si de a detoxifia organismul. Trebuie insa sa aveti mare grija! Nu tineti postul cu cartofi prajiti, produse de patiserie sau exces de paine. Preferati fructele si legumele proaspete, nucile, semintele de dovleac, cerealele integrale, apa si ceaiuri. Astfel veti reusi cu siguranta sa slabiti cateva kilograme si va veti simti mult mai bine. Nu trebuie insa sa faceti greseala de a va infometa sau de a exagera cu delicioasele bucate de Paste, pentru ca astfel nu numai ca va veti ingrasa si mai mult, dar, mai mult, veti reusi sa va imbolnaviti.

Dieta vegetariana trebuie sa contina o mare varietate de alimente si sa asigure aportul necesar de substante nutritive, chiar daca renuntati la carne, lactate si oua. Aceste substante nutritive se gasesc si in fructe, legume, cereale si uleioase (nuci, seminte, susan, migdale, fistic).

Laptele poate fi inlocuit cu laptele de soia, branza cu tofu, untul cu uleiul de masline extravirgin, carnea cu soia. Calciul il puteti lua din legumele verzi ca salata si broccoli, proteinele din fasole, linte si orez, vitamina D se gaseste in unele cereale speciale pentru micul dejun si o mai puteti obtine si din expunerea zilnica la soare. Deasemenea, lipidele nu trebuie sa lipseasca din dieta dumneavoastra. Acestea se gasesc in uleiul de in sau soia, seminte sau miez de nuca.

Dieta vegetariana are mari beneficii pentru sanatatea dumneavoastra. Nivelul colesterolului in sange va fi mai mic, iar riscurile de obezitate, infarct, hipertensiune, diabet sau boli cardiovasculare sunt mult mai scazute. Deasemenea si riscul unor anumite tipuri de cancer, de exemplu cel de colon, este diminuat de dieta vegetariana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest