Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Slabire - Un corp perfect cu Pilates

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

vineri, 12 martie 2010

Slabire - Un corp perfect cu Pilates

Te-ai surprins vreodata admirand abdomenul perfect si talia de viespe al vedetelor preferate? Iti doresti un corp perfect? Incearca Pilates! Pilates este sportul care te va ajuta sa ai un abdomen plat, picioare mai subtiri, un posterior apetisant si sa scapi de celulita!

Urmeaza programul Pilates timp de 20 de minute pe zi, 3 zile pe saptamana, si poti scapa de 12cm din circumferinta taliei intr-o luna!

1. Cercuri pe cer

Pentru coapse, solduri si fesieri Stai pe spate cu mainile sub cap. Incordeaza-ti abdomenul si ridica partea superioara a corpului usor. Ridica picioarele 10cm de la podea. Mentine pozitia, inspira si expira usor. Ridica piciorul stang spre tavan. Mentine corpul incordat si soldurile stabile. Deseneaza cu piciorul stang 4 cercuri in sensul acelor de ceasornic. Repeta si in sens invers acelor de ceasornic de 4 ori. Coboara usor ambele picioare si repeta pentru piciorul drept.

2. Plan inclinat

Pentru triceps, biceps, piept, talie si fesieri Asaza-te pe podea cu picioarele perfect intinse. Pozitioneaza palmele pe podea in spatele taliei cu degetele orientate catre picioare. Ridica-ti corpul si tine picioarele intinse inainte, ca in imagine. Incordeaza-ti abdomenul si incearca sa nu ridici umerii. Ridica piciorul stang cat de sus poti, apoi adu-l in pozitia initiala. Fa cate 4 repetari pentru fiecare picior.

3. Kick-uri anticelulita

Pentru triceps, biceps, piept, spate, fesieri si talie Asaza-te pe podea cu genunchii indoiti sub tine si cu spatele putin curbat. Incordeaza-ti abdomenul si indoaie spatele, aducand posteriorul spre piept. Ridica genunchiul stang 4cm spre piept. Mentine abdomenul incordat si adu genunchiul drept cat mai aproape de piept. Apoi impinge piciorul drept spre exterior si incordeaza fesierii. Repeta de 8 ori pentru fiecare picior.

4. Scufundari de lebada

Pentru triceps, umeri, spate, abdomen si piept Stai pe podea pe abdomen, intinde bratele inainte, ridica picioarele pe varfurile degetelor si ridica bratele si mainile aproximativ 12cm de podea. Mentine pozitia 2 secunde si intinde cat mai mult bratele si picioarele. Adu apoi bratele spre solduri, cu miscare circulara. Expira si intinde bratele catre talpi, cu palmele catre interior. Mentine pozitia 2 secunde apoi revino usor in pozitia initiala si relaxeaza-te. Repeta de 6-8 ori.

5. Rasuciri

Pentru brate, talie, fesieri si piept Asaza-te pe podea pe partea dreapta, cu bratul perpendicular pe corp si picioarele perfect intinse. Incordeaza-ti abdomenul si ridica sodurile de la podea. Intinde bratul stang catre tavan si mentine-ti muchii incordati. Adu apoi bratul stang in dreptul pieptului, miscandu-te doar din talie. Adu inapoi bratul stang catre tavan si repeta de 4 ori, apoi revino pe podea si repeta pentru partea stanga.

6. Abdomen „Ingerii lui Charlie"

Pentru triceps, abdomen, coapse si solduri. Din pozitia sezut, cu picioarele intinse inainte, indoaie usor partea superioara a corpului inainte si incordeaza-ti abdomenul. Indreapta-ti bratele si strange degetele ca in imagine. Ridica genunchii si mentine bratele intinse in fata. Misca genunchii cu miscari circulare catre dreapta, jos, stanga si apoi sus. Repeta in directia opusa. Fa cate 4 repetari pentru fiecare directie. Indreapta-ti apoi spatele usor, respirand profund. Incordeaza-ti muschii in timp ce revii in pozitia initiala. Repeta de 2-4 ori.

sursa: e-slabire.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest