Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Cel  mai  nou  tratament corporal,  liposuctia virtuala,  cu  rezultate  spectaculoase!

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

miercuri, 17 martie 2010

Cel  mai  nou  tratament corporal,  liposuctia virtuala,  cu  rezultate  spectaculoase!

ULTRALIPO propune cea mai nouă tehnologie digitala: cavitatie (liposuctie virtuala) cu unde acustice controlate de un soft avansat. Este un sistem dezvoltat de chirurgi plasticieni şi cercetători din lumea medicală şi care revoluţionează acum industria de remodelare corporala.

Ce este liposuctia virtuala?

Tratamentul de cavitatie (numita si liposuctie virtuala) reprezintă un fenomen creat de unde acustice cu intensitate foarte mare şi frecvenţă joasă, care distrug adipocitele definitiv. Undele acustice determină dilatări şi comprimări extrem de rapide care se succed în adipocit, la nivelul vacuolei de grasime, determinând apariţia unor viduri (bule cavitaţionale).
Tratamentul de cavitatie provoaca mişcări ale lichidelor în timpul diferitelor faze (de expansiune şi compresie), creează tensiuni mari la nivelul celulei, care "rup" (prin implozie) membrana adipocitului iar materialul celular (grăsime, reziduuri, colesterol) este preluat de limfa şi drenat prin sistemul limfatic.
Tratamentul de liposuctie virtuala prin cavitatie cu UltraLipo nu este dureros sau invaziv, nu induce efecte secundare şi este o reală alternativă la liposucţia chirurgicală.

Rezultate liposuctie virtuala

Tratamentul de liposuctie virtuala prin cavitatie cu UltraLipo oferă un nou contur corporal în numai 3 şedinţe. Testele clinice demonstrează o reducere, în medie cu 4 centimetrii la prima şedinţă de liposuctie virtuala şi aproape cu 10 cm dupa 3 şedinţe. Terapia are efect instantaneu similar unei liposucţii chirurgicale şi reduce grăsimea localizată pentru totdeauna.

UltraLipo System

UltraLipo oferă 3 terapii într-un singur aparat pentru o liposuctie virtuala cu rezultate de la prima sedinta: cavitatie, masaj ultrasonic şi tratamente faciale. UltraLipo System este ideal pentru reducerea adipozităţilor, remodelare corporala, tratarea celulitei, slabire localizată, tonifierea pielii şi lifting corporal.

Sedinte de liposuctie virtuala la Keiko Slim Spa

Fiecare şedinţă de liposuctie virtuala cu UltraLipo la Keiko Slim Spa nu durează mai mult de 20-30 de minute. Dupa 20-30 de minute, în rinichi şi în ficat se vor descărca atâtea grasimi şi colesterol cât se strâng după o masă copioasa. Tocmai de aceea este necesar sa efectuati si o sedinta de drenaj limfatic caci toate aceste grasimi pot încărca ficatul şi rinichii In următoarele 72 de ore dupa liposuctie virtuala prin cavitatie cu UltraLipo, specialistii Keiko Slim Spa recomandă o alimentaţie sănătoasă şi riguros controlată, împreună cu un consum însemnat de apă sau ceai..

De ce numim tratamentul de cavitatie tratament de Liposuctie Virtuala

"Tratamentul de cavitatie reprezintă tratamentul viitorului care, cu timpul, va înlocui tratarea celulitei prin liposuctie chirurgicala cu liposuctie virtuala. De altfel, tratamentul de cavitatie realizat de UltraLipo este foarte asemănător unei proceduri de liposuctie, dar liposuctie virtuala. Acest procedeu nu este chirugical, este sigur şi neinvaziv. Pentru o mai bună performanţă, este indicat să se realizeze un drenaj limfatic, care se poate face prin vacuum, electrostimulare şi presoterapie. "- Sorina Bratu, manager Keiko Slim Spa si totodata esteticianul anului 2009.

Recomandari tratament liposuctie virtuala

Pentru a folosi la maxim de efect tratamentul de liposuctie virtuala prin cavitatie cu UltraLipo, este recomandat ca tratamentul să înceapă cu plăcile fixe de ultrasunete poziţionate pe zona ce se doreşte a fi tratată. Rolul lor: de a înmuia straturile fibrozate (întărite) de grăsime şi facilita acţiunea cavitaţiei. Urmează tratamentul cu cavitatie, după care drenaj limfatic.

Keiko Slim Spa este un salon de remodelare corporala in Bucuresti care urmareste scaderea dramatica in greutate, utilizand metode si aparate exclusiviste, cu maxima eficienta. Doriti sa beneficiati de ultimele inovatii in materie de slabire rapida, remodelare corporala, tratamente reintinerire faciala, tratare a celulitei si a vergeturilor, lifting facial nechirurgical, marire si ridicare sani, masaj de relaxare si anticelulitic, drenaj limfatic, reflexoterapie, impachetari anticelulitice? Le regasiti pe toate si mai multe doar la Keiko Slim Spa!
Keiko Slim Spa va ofera sedinte de liposuctie virtuala cu UltraLipo System – aparat de cavitatie pentru remodelare corporala distribuit in Romania in exclusivitate prin Rowe – distribuitor de aparatura si echipamente pentru saloane de slabire, remodelare corporala si infrumusetare.

Rowe - Lider in distributie aparatura pentru tratamente corporale - distribuie ultimele inovaţii in materie de slabire, tratarea celulitei şi vergeturilor: aparate de ultrasunete, electrostimulare, tunele/capsule SPA cu saună umedă/uscată, cromoterapie, aromoterapie, tunel cu infraroşii, hidroterapie, laser soft, tunel electromagnetic, presoterapie-drenaj limfatic, terapia vacuum, DermoCell, cavitatie, UltraLipo, platforma infrarosu, capsule Spa, dusuri Vichy, paturi estetice, hidromasaj, reflexoterapie, masaj anticelulitic, aparat de vibromasaj, terapie LED, fototerapie, microdermabraziune, mezoterapie virtuala, dermoporatie, kituri diagnosticare celulită, termocuverte. GRATUIT consultanţă, asistenţă lansare şi derulare afacere, soluţii financiare, instruire personal!




Un comentariu:

  1. ultralipo face minuni, si mai ales cand am intalnit-o pe dna sorina bratu si mi-a explicat tot ce treb sa stiu, este un inger:D si ii multumesc pentru ajutor. in schimb nu va lasati pacaliti de aparatul eximia care se zice ca face acelasi lucru, dar nu are nici pe departe aceleasi performante ca ultralipo! va pup!

    RăspundețiȘtergere

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest